Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Davies: «Εμπειρία ζωής η Liverpool»

Davies: «Εμπειρία ζωής η Liverpool»

Για το σύντομο πέρασμα του από το Anfield και την Liverpool μίλησε ο Ben Davies, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τους Reds με κανονική μεταγραφή τον Φεβρουάριο του 2021, όμως δεν πραγματοποίησε ούτε μια επίσημη συμμετοχή με την Κόκκινη φανέλα.

Φέτος, αγωνίζεται στη Σκωτία με τους Rangers, έχοντας μάλιστα συνεχόμενα 90λεπτα από τον Δεκέμβριο και έπειτα.

Όσο αφορά το πέρασμα του από τη Liverpool, είχε να πει:

“ Όταν πήγα στη Λίβερπουλ δεν μπορούσα να έχω πολλά λεπτά στην ομάδα. Έτσι, όταν έφτιαχναν την ομάδα και το ποιοι θα αγωνίζονται 30 λεπτά, 45, 60 και μετά 90, εγώ είχα 5 ή 10. ”

“ Επομένως, όταν πήγα ως δανεικός στη Sheffield United και μετά εδώ [Rangers], έπρεπε να πάω από τα 5 στα 90 λεπτά. ”

“ Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία [στη Liverpool] και την εμπειρία. Μου άνοιξε τα μάτια στο κορυφαίο επίπεδο και στο τι κάνουν οι καλύτεροι παίκτες, μέρα με τη μέρα. ”

“ Μου έδωσε εμπειρία ζωής και τώρα που ήρθα στους Rangers, σίγουρα με βοήθησε γιατί πιστεύω ότι αν ερχόμουν εδώ χωρίς αυτό το βήμα στη Liverpool, δεν θα μου άνοιγαν τα μάτια. ”

“ Τι πήρα από αυτό; Πήρα από αυτό το πώς λειτουργούν οι ελίτ άνθρωποι και οι ομάδες στον κόσμο, πώς προετοιμάζονται και τα πρότυπα που απαιτούνται σε ολόκληρο τον σύλλογο. Αυτό περνάει σε εσένα ακόμα και όταν δεν παίζεις. Επωφελείσαι από αυτό. ”

Ο Ben Davies βρίσκεται πλέον στο Ibrox.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com