Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Δεν χρειαζόμαστε στόπερ»

Barnes: «Δεν χρειαζόμαστε στόπερ»

Η Liverpool δεν χρειάζεται να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς έχει ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές στην συγκεκριμένη θέση, όπως δήλωσε ο θρύλος της ομάδας, John Barnes.

Ο Barnes ρωτήθηκε για την προοπτική απόκτησης του Josko Gvardiol από την RB Leipzig και φάνηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο προσθήκης ενός ακόμη στόπερ στο Κόκκινο ρόστερ.

“ Ήταν πολύ καλός στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν νομίζω ότι τον χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Έχουμε τους Joe Gomez, Ibrahima Konate, Joel Matip, Virgil van Dijk και είναι πολύ καλοί παίκτες. ” Είπε ο Barnes.

“ Λοιπόν, δεν χρειαζόμαστε νέους παίκτες στη θέση του στόπερ. Ο Gvardiol θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη. Έχει πολλά προσόντα και είναι δυνατός. Είναι ένας φανταστικός παίκτης που είναι πολύ ευκίνητος. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να κάνει καλή δουλειά για τη Liverpool. ”

“ Αλλά και πάλι, δεν μπορούμε να βασιστούμε στην ατομική ποιότητα. Ακόμα κι αν φέρουμε νέους παίκτες, η ομάδα πρέπει να τους κάνει να φαίνονται καλοί και όχι το αντίστροφο. ”

Ο John Barnes θεωρεί πλήρη τη Liverpool στα στόπερ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com