Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «Η Liverpool μας πίεσε ψηλά και αυτό της στοίχισε»

Ancelotti: «Η Liverpool μας πίεσε ψηλά και αυτό της στοίχισε»

O Carlo Ancelotti αναφέρθηκε σε μία από τις τακτικές πού -κρίνοντας εκ του αποτελέσματος- συνέβαλαν στην ήττα της Liverpool από τη Real Madrid και τον αποκλεισμό της.

Ο εκ των πιο επιτυχημένων προπονητών στην ιστορία του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στο ψηλό pressing των παικτών του Klopp εναντίον της ομάδας του, σε μία προσπάθεια να επαινέσει το κέντρο των πρωταθλητών Ευρώπης, και συγκεκριμένα τους Luka Modric και Toni Kroos, για την αποτελεσματικότητα με την οποία απέτρεψαν την εκδήλωση πολλών επιθέσεων των Reds.

Ας δούμε πώς ακριβώς τοποθετήθηκε ο Ιταλός manager:

«Νομίζω ότι διαχειριστήκαμε πολύ καλά (τις επιθέσεις της Liverpool)

«Δεν αμυνθήκαμε με χαμηλό block και προσπαθήσαμε να χειριστούμε καλά τη μπάλα.»

«Η πίεση ψηλά τους στοίχισε. Ο Modric και ο Kroos χειρίζονται τέτοια ματς πολύ καλά. Είναι πολύ καλοί στο να παίρνουν την κατοχή της μπάλας από πίσω (σ.σ. να ανακτούν τη μπάλα και να ξεκινάνε τις επιθέσεις της Real από χαμηλά)

O Alisson τα λέει με τον "ομόλογο" Courtois και τον συμπατριώτη Militao, και ο Ancelotti ετοιμάζεται να του δώσει το χέρι.
O Alisson τα λέει με τον «ομόλογό» του Courtois και τον συμπατριώτη Militao, και ο Ancelotti ετοιμάζεται να του δώσει το χέρι μετά τη λήξη του αγώνα στο Santiago Bernabeu,
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com