Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί ακούστηκε το YNWA από τα μεγάφωνα του Bernabeu

Γιατί ακούστηκε το YNWA από τα μεγάφωνα του Bernabeu

Σε μια πρωτότυπη και σπουδαία κίνηση προχώρησε η Real Madrid χθες το βράδυ, καθώς μετά τη λήξη του αγώνα με τη Liverpool, ακούστηκε το You’ll Never Walk Alone από τα μεγάφωνα του Santiago Bernabeu.

Πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα στο Anfield, οι Reds τίμησαν τη μνήμη του θρύλου της Real, Amancio Amaro, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Οι Sir Kenny Dalglish και Billy Hogan τίμησαν την μνήμη του Amaro, τοποθετώντας ένα στεφάνι, μπροστά από τη θύρα των φιλοξενουμένων στο Anfield.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, το Kop χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές της Real για την απόδοση τους και για τα 5 γκολ που σημείωσαν στο Anfield, ενώ οι οπαδοί των Merengues φώναξαν: «Liverpool, Liverpool», καθώς περίμεναν να αποχωρήσουν από το γήπεδο, μετά τη λήξη του αγώνα.

Η Real θέλησε να ανταποδώσει για τη φιλοξενία και την τίμηση της μνήμης του Amaro χθες το βράδυ και το έκανε με το You’ll Never Walk Alone στο Bernabeu, κάτι που επιβεβαίωσε και στις δηλώσεις του ο Carlo Ancelotti.

Ο Jürgen Klopp από την πλευρά του δήλωσε:

“ Μου το είπαν, μου το είπε το επιτελείο μετά το παιχνίδι. Είναι μια πολύ ωραία κίνηση. Είμαστε δύο μεγάλα ονόματα που συναντιόμαστε αρκετά συχνά στο ποδόσφαιρο. ”

“ Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι σεβόμαστε ο ένας τον άλλον πολύ και όποιος το έκανε, όποιος έκανε κάτι τέτοιο, [έκανε] μια πολύ ωραία χειρονομία, πρέπει να πω. ”

Σεβασμός ανάμεσα σε Liverpool και Real Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com