Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξήγησε τις αλλαγές του ο Klopp

Εξήγησε τις αλλαγές του ο Klopp

Τις αλλαγές που έκανε κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής ήττας με 1-0 από τη Real Madrid, κλήθηκε να εξηγήσει ο Jürgen Klopp, αναφέροντας πως εκείνη του Darwin Nunez έγινε επειδή ο Ουρουγουανός δεν φάνηκε να ήταν στο κορυφαίο του επίπεδο.

Ο Nunez ήταν απειλητικός με καλές τελικές στο πρώτο μέρος, ωστόσο αντικαταστάθηκε πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας, μαζί με τον Diogo Jota, ο οποίος δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα.

Ο Klopp για τις δύο πρώτες αλλαγές ανέφερε:

“ Για τον Diogo, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν έπρεπε να παίξει πολύ τώρα γιατί επιστρέφει ακόμα από έναν μακρύ τραυματισμό. Έβλεπες ότι το παιχνίδι γινόταν όλο και πιο δύσκολο γι’ αυτόν, μικρά φάουλ εκεί, ένα, δύο, τρία, δεν είναι παίκτης που συνήθως κάνει φάουλ, οπότε ίσως είχε αργήσει λίγο να βγει. Άρα, δεν παίρνουμε κανένα ρίσκο μαζί του και έχουμε επιλογές στον πάγκο. ”

“ Ναι, ο Darwin φαινόταν ότι δεν ήταν στο απόλυτο κορυφαίο επίπεδο και τότε πρέπει να αμυνθούμε και σε αυτή την πλευρά γιατί το να δεχτούμε ένα γκολ δεν βοηθάει σε αυτήν την κατάσταση. Ναι, μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι εκεί, γι’ αυτό το κάναμε. Θέλαμε να το ανακατέψουμε λίγο το παιχνίδι μας, αυτό είναι αλήθεια. ”

Ο Darwin Nunez είχε την πρώτη ευκαιρία των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com