Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Klopp: «Πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Η Real Madrid ήταν καλύτερη από τη Liverpool στα δύο παιχνίδια και άξιζε να προκριθεί στα προημιτελικά του Uefa Champions League, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά την ήττα με 1-0 στο Santiago Bernabeu.

Ο Γερμανός έκανε τα ακόλουθα σχόλια για την ήττα και τον αποκλεισμό:

“ Η Real ήταν καλύτερη ομάδα και νίκησε. ”

“ Το να είσαι στο 5-2 δεν είναι σπουδαίο αποτέλεσμα. Αν θέλεις να περάσεις, πρέπει να κάνεις μια ξεχωριστή εμφάνιση και δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια ξεχωριστή εμφάνιση απόψε. Η καλύτερη ομάδα πέρασε. ”

“ Στο παιχνίδι που είδαμε απόψε, η Real ήταν η καλύτερη ομάδα. Στα τρία ημίχρονα των δύο παιχνιδιών η Real ήταν η καλύτερη ομάδα, έτσι πέρασε. ”

“ Προετοιμαστήκαμε για μια ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά δεν μπορέσαμε να τη βγάλουμε στο χορτάρι απόψε. ”

“ Η Real είχε τις καλύτερες εμφανίσεις απόψε και ο Alisson πραγματοποίησε μεγάλες αποκρούσεις. Η καλύτερη ομάδα πέρασε, πρέπει να το παραδεχτούμε. Τα νοκ άουτ είναι έτσι. Δεν είναι αυτό που θέλαμε, αλλά αυτό που πήραμε. ”

“ Χρειάζεσαι στιγμές σε ένα παιχνίδι όπως αυτό, αν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να μας δώσει τη σπίθα, αλλά αυτό είναι υποθετικό. Ήταν η καλύτερη ομάδα σε τρία ημίχρονα αυτής της μονομαχίας και έτσι πέρασε.”

“ Αν φέρουμε ισοπαλία στην έδρα και παίζαμε όπως κάναμε απόψε, πιθανότατα θα αποκλειζόμασταν επίσης. Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ και να ελπίζουμε ότι θα πάρουμε κάτι. Ετοιμαστήκαμε για μια ειδική εμφάνιση απόψε, αλλά δεν έγινε. ”

“ Κανείς δεν σκέφτεται «πώς θα μπορούσε να αποκλειστεί η Liverpool» και αυτό είναι ίσως το καλύτερο σημάδι ότι πέρασε η σωστή ομάδα και έτσι είναι στη φάση των νοκ άουτ. ” Είπε ο Klopp.

Όσο για το πόσο σημαντική είναι η κατάληψη της τέταρτης θέσης:

“ Η δουλειά μας είναι να αποσπάσουμε τα πάντα από αυτή τη σεζόν ό,τι είναι δυνατό. Είναι περίεργο. Τα δύο πρόσφατα παιχνίδια μας, προφανώς μια συγκλονιστική εμφάνιση απέναντι στη Manchester United, η οποία είναι μια πραγματικά καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Και μετά μια πολύ κακή εμφάνιση απέναντι στην Bournemouth, η οποία είναι επίσης καλή ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά δεν πρέπει να χάσουμε τέτοιου είδους παιχνίδι. ”

“ Αυτό, μας έβαλε υπό μεγαλύτερη πίεση. Αν μπορούσαμε να έχουμε τρεις βαθμούς, τότε νομίζω ότι όλοι θα μπορούσαν πραγματικά να αισθανθούν ή να μυρίσουν την αναπνοή μας, αν θέλετε. Υπάρχει και πάλι απόσταση γιατί άλλες ομάδες κέρδισαν τα παιχνίδια τους… είναι ξεκάθαρο, θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα. ”

Δεν βρήκαν γκολ στη Μαδρίτη οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com