Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντίο στην Ευρώπη με νέα ήττα

Αντίο στην Ευρώπη με νέα ήττα

Αυτό μπορούσε, αυτό έκανε η Liverpool, η οποία ηττήθηκε και στο Santiago Bernabeu, με σκορ 1-0 από τη Real Madrid και αποχαιρέτησε για φέτος το Uefa Champions League από τη φάση των «16».

Ο Karim Benzema το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Πλέον οι Reds επικεντρώνονται μόνο στην Premier League και τη μάχη της τετράδας.

Α’ Ημίχρονο: Με πολύ επιθετικό σχήμα ξεκίνησε η Liverpool στο Santiago Bernabeu, αφού φανέλα βασικού πήρε και ο Diogo Jota, ενώ για τον χώρο του κέντρου προτιμήθηκε ο James Milner.

Στη Liverpool άνηκε η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, με σουτ του Nunez στο 7’, το οποίο έβγαλε με τα πόδια ο Courtois, ενώ η Real απάντησε στο 11’ με ένα μακρινό σουτ του Kroos, το οποίο μπλόκαρε ο Alisson, ο οποίος στο 14’ έκανε μια μεγάλη επέμβαση, στην προσπάθεια του Vinicius από κοντινή απόσταση.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έφτασαν μια ανάσα από το 1-0, αρχικά με τον Camavinga στο 20’ που σημάδεψε το δοκάρι, έπειτα από παρέμβαση του Alisson και στη συνέχεια με τον Modric στο 22’.

Οι Reds κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς μετά το πέρας μισής ώρας και βρήκαν δύο καλές ευκαιρίες, αρχικά με σουτ του Nunez στο 33’ και έπειτα με ένα του Gakpo στο 36’. Ο Βέλγος keeper της Real είχε όμως απαντήσεις και στα δύο, με μεγαλύτερη την πρώτη.

Β’ Ημίχρονο: Η Real άγγιξε το 1-9 στο 52’, όταν ο Valverde βρέθηκε απέναντι από τον Alisson σε τετ α τετ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Alisson, με τον Βραζιλιάνο μάλιστα να σταματά στη συνέχεια και το πλασέ του Benzema.

Ο Klopp πραγματοποίησε δύο αλλαγές στο 57’, με τους Firmino και Elliott να αντικαθιστούν τους Nunez και Jota.

Οι Reds στο δεύτερο μέρος κατάφερναν να κυκλοφορούν λίγο καλύτερα τη μπάλα, δίχως όμως να γίνονται απειλητικοί, κάτι που έκανε η Real με κεφαλιά του Valverde στο 62’ και με σουτ του Benzema στο 68’. Αμφότερες οι προσπάθειες έφυγαν όμως πάνω από τα δοκάρια του Alisson.

Η Liverpool μπορούσε να δημιουργήσει μονάχα υποψίες ευκαιριών, κάτι που φυσικά εκμεταλλεύτηκε η Real, παίρνοντας εν τέλει το προβάδισμα στο 79ο λεπτό, με τον Vinicius να καταφέρνει να γυρίσει για τον Benzema, με τον Γάλλο να την σπρώχνει, προ κενής εστίας στα δίχτυα. Ακόμη μια κακή αμυντική αντίδραση από τους Reds, με τον van Dijk σε αυτή τη φάση να μην περιορίζει τον Vinicius.

Ένα εκτός περιοχής σουτ του Elliott από πλευράς Liverpool στο 82’ αποτέλεσε μόνο προπόνηση για τον Courtois, ενώ οι αλλαγές έκλεισαν στο 90’ με την είσοδο των Carvalho και Τσιμίκα αντί των Gakpo και Robertson.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 90+1); Fabinho, Milner (Oxlade-Chamberlain 73′); Salah, Gakpo (Carvalho 90+1), Nunez (Elliott 57′); Jota (Firmino 57′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds την 1η Απριλίου κόντρα στην Manchester City.

Οι Reds δεν τα κατάφεραν ούτε στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com