Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήρθαμε για να παλέψουμε για την πρόκριση»

Klopp: «Ήρθαμε για να παλέψουμε για την πρόκριση»

Ο Jürgen Klopp μίλησε από τη Μαδρίτη στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με τη Real Madrid στο Santiago Bernabeu για το Champions League.

Ο προπονητής της ομάδας ρωτήθηκε για τον αυριανό αγώνα:

“ Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αυτό που είπα μετά τον πρώτο αγώνα ήταν ότι η Real  έχει περάσει στον επόμενο γύρο, αλλά τώρα είμαστε τρεις εβδομάδες αργότερα και έχουμε ένα παιχνίδι να παίξουμε. ”

“ Αν υπάρχει 1% πιθανότητα, θα ήθελα να το δοκιμάσω. Είναι πιθανό και θα δούμε πού θα μας οδηγήσει. Σεβόμαστε τον ανταγωνισμό και τον αντίπαλο πάρα πολύ για να μην είμαστε έτοιμοι για αύριο. Ανυπομονώ. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή είναι η σεζόν που έχουμε τις καλύτερες πιθανότητες, αλλά αν μπορούμε να εκπλήξουμε τον εαυτό μας με αρνητικό τρόπο, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και με θετικό τρόπο! ”

“ Για να κερδίσουμε το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε εξαιρετικά καλοί. Πρέπει να είμαστε στην κορυφή του παιχνιδιού μας μόνο για να κερδίσουμε, ούτε καν για να περάσουμε, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε. ”

“ Τακτικά, πρέπει να είμαστε σούπερ κινητικοί, με και χωρίς μπάλα. Η μεσαία γραμμή πρέπει να είναι εξαιρετική. Πρέπει να ρισκάρουμε αλλά να αποφεύγουμε τις αντεπιθέσεις. ”

“ Με το ρίσκο που πρέπει να πάρουμε επιθετικά, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις. Δεν υπήρχε σοβαρό λάθος στο σχέδιο του πρώτου μας αγώνα, απλώς δεν αμυνθήκαμε στις αντεπιθέσεις. ”

“ Στο πρώτο παιχνίδι καταφέραμε να περιορίσουμε τους Benzema και Vinicius για μεγάλα διαστήματα. ”

Πως θα μπορέσει αύριο η ομάδα να κρατήσει ένα ενδεχόμενο προβάδισμα:

“ Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα που κάναμε μέχρι να προηγηθούμε δύο γκολ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο με το πρώτο ημίχρονο του προηγούμενου αγώνα, εκτός από το να δεχτούμε τα γκολ. ”

Αν υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης:

“ Μάλλον δεν θα περάσουμε, αλλά το 100% των ανθρώπων εδώ πιστεύουν ότι δεν έχουμε καμία πιθανότητα. Αν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι έχουμε λίγες, είναι εντάξει. Είμαστε εντελώς αουτσάιντερ, αυτό είναι εντάξει. Είναι ποδόσφαιρο. ” Είπε ο Klopp.

“ Θέλουμε να είμαστε εδώ για να κερδίσουμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και αυτό δεν συμβαίνει τόσο συχνά. Οι ομάδες δεν κερδίζουν συχνά εδώ, οπότε δεν ερχόμαστε εδώ και περιμένουμε να κερδίσουμε. Τα τρία γκολ που πρέπει να βάλουμε είναι κάτι δύσκολο και ακόμη και αν γίνει αυτό, δεν θα πρέπει να δεχθούμε κανένα. ”

“ Είμαστε οι μόνοι με λίγη πίστη, αλλά θα το προσπαθήσουμε αύριο. ”

Για τη δήλωση του Ancelotti ότι η Real έχει την πίεση:

“ Φυσικά, εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Αυτή είναι μια καλύτερη κατάσταση, αλλά το πρόβλημα είναι ότι μπορούμε να χάσουμε και αυτό είναι πολύ κακό. ”

“ Μπορείς να δεχθείς κανονικά χτυπήματα εδώ. Θα προτιμούσα την κατάσταση του Carlo και να υπερασπιστώ το 3-0. ”

“ Πριν από τρεις εβδομάδες, νομίζαμε πως η πρόκριση κρίθηκε, αλλά τώρα είμαστε εδώ και έχουμε ένα παιχνίδι να παίξουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν την -όχι πραγματικά υπάρχουσα- ευκαιρία. ”

Αν θα αγωνιστεί ο Stefan Bajcetic:

“ Δεν είναι διαθέσιμος να παίξει. Έχει έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς. Είναι εκτός, δεν ξέρω για πόσο, θα το αφήσουμε να περάσει.”

Για τη νοοτροπία της Real:

“ Ο Fabinho έχει δίκιο, η Real μπορεί να μυρίσει το αίμα. Δεν χάνουν την πεποίθηση ή την αυτοπεποίθησή τους. Είναι τεράστια ικανότητα για την ομάδα, έχουν κερδίσει τόσα πολλά που τίποτα δεν μπορεί να τους επηρεάσει αρνητικά.”

“ Είναι κάτι απολύτως αξιοθαύμαστο. Ο τρόπος που παίζουν, παίζουμε διαφορετικά, άρα είναι θέμα νοοτροπίας, έχουν όλο τον σεβασμό μου, είναι μια φανταστική ομάδα. ”

“ Και συνεχίζουν, συνεχίζουν. Modric, Kroos, Benzema και όλα τα νεαρά αγόρια, ουάου. Τι ομάδα. Χάσαμε μεγάλους τελικούς, αλλά έχουμε παίξει μερικά καλά παιχνίδια εναντίον τους. ”

“ Σε κάνει πιο δυνατό όταν περνάς δύσκολες στιγμές και η Real μου έχει δώσει κάποιες δύσκολες στιγμές. ”

Για τον περσινό τελικό του Παρισιού:

“ Είδα ξανά τον τελικό, δεν ξέρω πόσες φορές. Όχι ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά φάσεις, ναι! Χρησιμοποιούμε τα πάντα. Η Real κάνει ό,τι κάνει, δεν αλλάζει, αλλά είναι τόσο καλοί, μπορούν να το κάνουν ξανά. ”

“ Είναι τόσο καλοί. Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσουμε 5 διαφορετικά παιχνίδια, είναι καλοί με τα πάντα. Βασισμένοι στην κατοχή, υψηλή πίεση, βαθιά άμυνα, αντεπιθέσεις. Είναι όλα εκεί, έχουν όλο το πακέτο. Ξέρουμε τι να περιμένουμε αύριο, αλλά το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς, πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε. ”

Οι Reds θα παλέψουν για την πρόκριση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com