Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Δεν πιστεύουμε πως έχουμε αποκλειστεί»

Trent: «Δεν πιστεύουμε πως έχουμε αποκλειστεί»

Ο Trent Alexander-Arnold μιλώντας στη Liverpool ECHO για τον μεγάλο αυριανό επαναληπτικό με τη Real Madrid, δήλωσε πως η ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, παρομοιάζοντας τον αγώνα με εκείνον, κόντρα στη Barcelona το 2019.

Τότε, οι Reds και πάλι κόντρα σε μια Ισπανική ομάδα είχαν ηττηθεί με 3 γκολ διαφορά στο πρώτο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν μια επική πρόκριση στη ρεβάνς, κερδίζοντας με 4-0 στο Anfield.

Ο αμυντικός δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι:

“ Θα πρέπει να πάμε και να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στην Ισπανία, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά, ξέρετε, είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια, όπου είναι παρόμοιο με το παιχνίδι με την Barcelona, όπου πήγαμε σε αυτό χωρίς να έχουμε να χάσουμε τίποτα. ”

“ Εκείνοι έχουν προβάδισμα τριών γκολ και ξέρετε αν βγούμε από εκεί και δεν κερδίσουμε, τότε εντάξει, ήμασταν τρία γκολ κάτω, είναι αυτό που είναι. Άρα δεν έχουμε οποιαδήποτε πίεση. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. ”

“ Δεν θα πάμε εκεί νομίζοντας ότι έχει ήδη κριθεί και είμαστε εκτός. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε ικανοί να σκοράρουμε γκολ σε αγώνες και θα πρέπει να κάνουμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι για να περάσουμε, αλλά ποτέ δεν λέμε ποτέ. ”

Οι Reds θα παλέψουν για την ανατροπή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com