Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο van Dijk για τη νίκη επί της United και τη Bournemouth

Ο van Dijk για τη νίκη επί της United και τη Bournemouth

Ο Virgil van Dijk μίλησε για την εμφατική νίκη με 7-0 επί της Manchester United στο Anfield, καθώς και για την Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με την Bournemouth για την Premier League.

Ο στόπερ της ομάδας ανέφερε για την ιστορική νίκη και το επόμενο ματς:

“ Πιστεύω ότι ειδικά τα τρία τελευταία παιχνίδια μου έδωσαν προσωπικά ένα πολύ καλό συναίσθημα, ο τρόπος με τον οποίο αμυνόμαστε και να απολαμβάνουμε το μηδέν στην άμυνα. ”

“ Ακόμα και όταν είσαι 4-0, 5-0 μπροστά, νομίζω ότι αυτό είναι το μήνυμα για να σιγουρευτείς ότι δεν θα δεχθείς γκολ και θα παραμείνεις συγκεντρωμένος. Αυτό ήταν πολύ καλό. Κερδίσαμε 7-0 σε αυτό το ματς, μετά τη δύσκολη σεζόν που είχαμε. ”

“ Θα πρέπει να μπορείς να μείνεις ήρεμος και να το απολαύσεις λίγο, αλλά τη Δευτέρα όλα είχαν φύγει και η εστίαση θα στραφεί προς τη Bournemouth. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτή είναι η ζωή που ζούμε όλοι. ”

“ Θα είναι δύσκολα [κόντρα στην Bournemouth], ο αγώνας ξεκινά στις 12.30, πάντα δύσκολα εκεί με το μικρό γήπεδο. Πρέπει να είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά ας είμαστε ταπεινοί και έτοιμοι. ”

“ Δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένα αυτά τα αποτελέσματα, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη παιχνίδια να παίξουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό είναι το Champions League. ”

Οι Reds στράφηκαν πλέον στην Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com