Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν»

Robertson: «Να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν»

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις με την Famous Red Shirt πραγματοποίησε ο Andy Robertson στον Κυριακάτικο αγώνα με την Manchester United και στην ιστοσελίδα του συλλόγου, δήλωσε πως η ομάδα θέλει να δώσει χαρά στους οπαδούς της, τελειώνοντας δυνατά τη φετινή σεζόν.

Οι Reds βρίσκονται πλέον στην πέμπτη θέση και μια ανάσα από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, η οποία έδειχνε να είναι πολύ μακριά πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Robbo μίλησε για τον κόσμο που απόλαυσε το 7-0:

“ Παρά τη σεζόν που έχουμε κάνει ως τώρα, οι οπαδοί έχουν παραμείνει μαζί μας και εξακολουθούν να ξεπουλούν κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, κάθε εντός έδρας αγώνα στο Anfield. Το απόλαυσαν και αυτό είναι που μας αρέσει να βλέπουμε. ”

“ Είμαι βέβαιος ότι [η Κυριακή] θα είναι ανάμεσα με τα καλύτερα παιχνίδια του κόσμου και στα καλύτερα παιχνίδια μας. Όλα έκαναν κλικ για εμάς, είχαμε ευκαιρίες, πιέζαμε καλά, κρατήσαμε την μπάλα και μπορούσαμε να τους δούμε όλους να το απολαμβάνουν, ειδικά τα τελευταία 10, 15 λεπτά. ”

Για τον Cody Gakpo:

“ Το καλύτερο παιχνίδι του Cody για τη Λίβερπουλ. Προφανώς έχει μια σύντομη καριέρα στη Liverpool μέχρι στιγμής, αλλά νόμιζα ότι ήταν εξαιρετικός. Η αυτοπεποίθησή του και για τα δύο γκολ ήταν εξαιρετική. ”

Για τον Mo Salah:

“ Για αυτόν τον σύλλογο θα μείνει ως ένας από τους σπουδαίους όλων των εποχών και του αξίζει ό,τι έχει καταφέρει. Έγινε αποδέκτης τεράστιων συγχαρητηρίων στα αποδυτήρια όταν ήρθε. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένας φανταστικός άνθρωπος και αυτός » Θα διψά για περισσότερα». ”

Όσο για τη συνέχεια

“ Είμαστε διψασμένοι για περισσότερα. Ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο για εμάς όσον αφορά τα αποτελέσματα και το τι έχουμε κάνει, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. ”

“ Η βαθμολογία φαίνεται καλύτερη, αλλά δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε, χρειαζόμαστε ένα δυνατό τελείωμα μέχρι το τέλος της σεζόν και κάνουμε καλά βήματα για να το κάνουμε. ” Είπε ο Robertson.

“ Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε αυτή τη δυναμική και ελπίζουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στην πρώτη τετράδα. ”

Ο Andy Robertson έφτιαξε το 1-0 του Cody Gakpo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com