Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jason Cundy: «Εξετάστε το ενδεχόμενο να πουλήσετε τον Fabinho»

Jason Cundy: «Εξετάστε το ενδεχόμενο να πουλήσετε τον Fabinho»

Ο πρώην αμυντικός των Chelsea και Totttenham Jason Cundy, δήλωσε ότι η Liverpool πρέπει να σκεφτεί την πώληση του Fabinho το καλοκαίρι, λόγω της κακής σεζόν που διανύει αυτή τη στιγμή.

Ο Βραζιλιάνος έχει πέσει πολύ από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει τακτικά τις τελευταίες σεζόν, καθώς ο διεθνής μέσος αποδείχθηκε μια από τις καλύτερες μεταγραφές του Jurgen Klopp μετά την άφιξή του έναντι 40 εκατομμυρίων λιρών από τη Monaco το 2018.

Ο 29χρονος είχε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Wolves το βράδυ της Τετάρτης, μετά από αρκετό καιρό αλλά συνολικά ήταν σκιά του εαυτού του και μιλώντας στο talkSPORT μετά τον αγώνα στο Anfield, ο Jason Cundy σχολίασε ότι η Liverpool θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να τον πουλήσει το καλοκαίρι.

«Η φόρμα του, τους τελευταίους 12 μήνες, έχει πέσει ραγδαία», δήλωσε ο Cundy. «Τον είδα απόψε και υπάρχουν μερικές προσπάθειες που κάνει τώρα που του πιάνουν. Αρχίζει να μοιάζει με τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο του γηπέδου. Ίσως όχι απόψε, αλλά συνολικά η πτώση του. Αν κοιτάξετε τη μεσαία γραμμή και θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιον, θα σκεφτόμουν να τον παραχωρήσω το καλοκαίρι».

Jason Cundy : «Εξετάστε το ενδεχόμενο να πουλήσετε τον Fabinho»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com