Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Owen: «Πιστεύω ότι ο Virgil Van Dijk μπορεί να γίνει σταθερή απειλή»

Owen: «Πιστεύω ότι ο Virgil Van Dijk μπορεί να γίνει σταθερή απειλή»

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool Michael Owen, προκάλεσε τον Virgil Van Dijk να γίνει σταθερή απειλή για γκολ μετά τη ζωτική συμβολή του Ολλανδού κατά τη χθεσινή νίκη επί της Wolves.

Η ομάδα του Jürgen Klopp επέστρεψε στις νίκες στην Premier League καθώς οι Van Dijk και Mo Salah διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, αφού πρώτα είδαν την προσπάθεια του Darwin Nunez να ακυρώνεται νωρίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, για ένα φάουλ στον αμυντικό της Wolves, Nelson Semedo από τον Diogo Jota.

Η προσπάθεια του Van Dijk τον οδήγησε στα τρία γκολ για τη φετινή σεζόν, τον ίδιο απολογισμό που πέτυχε και την περασμένη σεζόν, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στην αντίπαλη περιοχή.

Ο 31χρονος είχε βρει τον στόχο έξι φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου του έτους με τον σύλλογο, ακολουθούμενες από πέντε φορές για τη σεζόν 2018/19 και ο Owen πιστεύει ότι ο γίγαντας των Reds μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτό το τμήμα περισσότερο από ό,τι συμβαίνει σήμερα.

«Τον βλέπετε να σκοράρει συγκεκριμένα γκολ και είναι γενναίος, τεράστιος, δυνατός, ψηλός και έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να σκοράρει πολλά γκολ από στημένες φάσεις», είπε στην Premier League Productions .

«Είμαι βέβαιος ότι το βλέπει ο ίδιος και πιστεύει ότι «θα έπρεπε να σκοράρω μισή ντουζίνα γκολ τη σεζόν». Έχει συνεισφέρει μερικά σημαντικά γκολ όλα αυτά τα χρόνια και αυτό ήταν ένα κομβικό γκολ σήμερα για να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο.»

Για τον σκόρερ του δεύτερου εναντίον Wolves – Salah – ο Owen πρόσθεσε: «Έχει τέτοια νοοτροπία και θέλει να σκοράρει συνέχεια. Ακόμη και όταν δεν είναι στην απόλυτη φόρμα του παιχνιδιού του, εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη απειλή της Liverpool. Ο κόσμος θα νομίζει ότι είναι τυχερό [το γκολ του Salah] όταν μόλις αναπήδησε από το πόδι του, αλλά μπορείς να διαμορφώσεις το σώμα σου με τρόπο που να ξέρεις ότι η μπάλα θα αναπηδήσει στα δίχτυα αν τη χτυπήσεις με ένα συγκεκριμένο μέρος του ποδιού σου.»

«Είναι ένας κορυφαίος σκόρερ. Είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της ομάδας για πολλά χρόνια τώρα και θα μείνει στα βιβλία των ρεκόρ, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Πέρασε εμένα πριν από λίγο καιρό και τώρα είναι έτοιμος να περάσει και τον Robbie Fowler. Ποιος είναι ο επόμενος μετά από αυτό;»

Το αποτέλεσμα της Τετάρτης θα χρησιμεύσει ως σημαντική ώθηση για τη Liverpool μετά την πρόσφατη κριτική που έχει ασκηθεί, αλλά ο Owen τόνισε ότι η τρέχουσα απόδοση δεν πρέπει να αμφισβητηθεί, δεδομένων των επιτευγμάτων της τα περασμένα χρόνια.

«Αυτοί οι παίκτες το έχουν αποδείξει, ο προπονητής το έχει αποδείξει, οι ιδιοκτήτες το έχουν αποδείξει, οι οπαδοί και όλα σε αυτό το μέρος έχουν αποδειχθεί ότι λειτουργούν εδώ και χρόνια», είπε. «Δεν χρειάζονται τα πάντα για να ξεσκίσουν. Δεν είναι καιρός να πανικοβάλλεσαι και να πιστεύεις ότι όλα είναι στραβά. Αυτή είναι μια σπουδαία ομάδα που έχουμε παρακολουθήσει και μπορεί ακόμα να είναι υπέροχη όταν σταθεί ξανά στα πόδια της»

Owen: «Πιστεύω ότι ο Virgil Van Dijk μπορεί να γίνει σταθερή απειλή»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com