Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θέλει να φέρει στο Anfield τον Gravenberch μαζί με Bellingham

Η Liverpool θέλει να φέρει στο Anfield τον Gravenberch μαζί με Bellingham

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Liverpool ενδιαφέρεται έντονα για την μετακίνηση των Ryan Gravenberch και Jude Bellingham στο Anfield το καλοκαίρι, στο πλαίσιο μιας «επιδρομής» στην Bundesliga.

Σύμφωνα με τον Kerry Hau του Sport1, ο Gravenberch δείχνει να είναι ευτυχής να ενταχθεί στους Reds, αφού δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη ζωή της Bayern Munich.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έλαμψε στην Eredivisie πριν έρθει στους Γερμανούς πρωταθλητές από τον Ajax το περασμένο καλοκαίρι, δυσκολεύτηκε πολύ να προσαρμοστεί στο Allianz, παίζοντας 90 λεπτά με την ομάδα μόλις δύο φορές σε 22 παιχνίδια, ενώ πέτυχε μόλις ένα γκολ.

Η Liverpool «κάνει πλέον θόρυβο» ότι οι Reds χρειάζονται οπωσδήποτε αλλαγές στη μεσαία γραμμή αυτό το καλοκαίρι, καθώς η παρούσα ομάδα στο κέντρο του γηπέδου δείχνει πως ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Ωστόσο, ο Hau υποστηρίζει ότι η Bayern διστάζει να αποχωριστεί τον Ολλανδό μέσο, οπότε το κυνήγι του μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο.

Ο περιζήτητος πλέον Jude Bellingham της Borussia Dortmund είναι άλλος ένας παίκτης που η ομάδα του Anfield αλλά και ο Jurgen Klopp φέρεται να επιθυμεί να υπογράψει, σύμφωνα με το Sport1. Βέβαια, για τον Άγγλο θα έχει να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο Bellingham έχει γίνει ήδη γνωστός ως ένας από τους κορυφαίους νεαρούς μεσοεπιθετικούς στον κόσμο. Από την άλλη σπάνια ένας παίκτης που αναζητά απεγνωσμένα χρόνο συμμετοχής παραμένει στην ομάδα του, αλλά δεδομένου ότι η Bayern έχει κάνει γνωστή την θέση της απέναντι στον Gravenberch, ίσως να έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι.

Η Liverpool θέλει να φέρει στο Anfield τον Gravenberch μαζί με Bellingham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com