Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Harvey Elliot: «Είμαστε αποφασισμένοι να το διορθώσουμε»

Harvey Elliot: «Είμαστε αποφασισμένοι να το διορθώσουμε»

Ο Harvey Elliot βλέπει το ταξίδι του Σαββάτου στo Λονδίνο ως μια ευκαιρία για τη Liverpool να δείξει ανταπόκριση και να «χτίσει» τη φόρμα της στην Premier League.

Οι Reds θέλουν να ξεπεράσουν την απογοήτευση από την ήττα στο Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα μέσα της εβδομάδας, καταγράφοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στην κορυφαία κατηγορία.

Για να γίνει αυτό πρέπει να ξεπεράσουν την ομάδα του Patrick Vieira κάτω από τους προβολείς στο Selhurst Park, με τον Elliott να έχει πλήρη επίγνωση του πώς μόνο μια υποδειγματική απόδοση μπορεί να δει τους επισκέπτες να φεύγουν με τρεις βαθμούς.

Ο Νο. 19 των Reds μίλησε στο Liverpoolfc.com και μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη παρακάτω.

«Harvey, ήταν μια εβδομάδα με μικτά συναισθήματα, αλλά προφανώς είναι μια ευκαιρία για να ανατραπεί στο επόμενο παιχνίδι. Βοηθάει αυτό στο ότι δεν υπάρχει χρόνος για να σταθούμε στη δύσκολη βραδιά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης;»

«Σίγουρα, είναι μια ευκαιρία για εμάς να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους ξανά. Αυτό είναι το σπουδαίο με το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να ασχολείσαι πολύ με τα προηγούμενα και δεν μπορείς να ενθουσιαστείς πολύ με την τελευταία σου νίκη, για παράδειγμα, επειδή υπάρχει ένα άλλο παιχνίδι προ των πυλών για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείς. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε. Είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Palace και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να διορθώσουμε ξανά το κλίμα.»

«Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου την πρόοδο που είχε σημειωθεί πριν από τον αγώνα του Champions League – συνεχόμενες νίκες και καθαρά σκορ…»

«Οπωσδήποτε. Προφανώς τα παιχνίδια ενάντια της Newcastle και της Everton ήταν, στα πρότυπα μας αυτή τη σεζόν, απίστευτα. Υπήρχαν αναλαμπές μας από την περασμένη σεζόν και την προηγούμενη σεζόν. Μόνο εμείς μπορούμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, να βγούμε έξω και να φροντίσουμε να κάνουμε τα βασικά ξανά σωστά. Να μην αισθανόμαστε πολύ ξεφουσκωμένοι με το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης, όσο και να μας πλήγωσε και μας ενόχλησε. Είναι ποδόσφαιρο και χρειάζεται απλώς να βγαίνεις σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθείς να το κάνεις σωστά – αυτό ακριβώς ετοιμαζόμαστε και θέλουμε να κάνουμε απέναντι στην Palace. Με όλα αυτά, θα είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Προφανώς πηγαίνοντας εκεί, είναι πάντα ένα δύσκολο μέρος να πάμε και θα χρειαστούμε άλλη μια εξαιρετική απόδοση για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα.»

«Όταν κοιτάς τον πίνακα της Premier League, προφανώς φαίνεται πιο υγιής τώρα από ό,τι ήταν τις τελευταίες εβδομάδες. Όταν έχετε έναν στόχο στο μυαλό σας, αυτή η ομάδα είναι πολύ ικανή να σκάψει βαθιά και να κάνει ένα τρέξιμο μαζί για να φτάσει σε αυτόν τον στόχο…»

«Για εμάς, πιστεύω ότι είναι πάντα κίνητρο να προσπαθούμε να αποδείξουμε στους ανθρώπους ότι κάνουν λάθος. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι αμφιβάλλουν για εμάς ότι είμαστε ικανοί να πάρουμε μια θέση για το επόμενο Champions League, να τερματίσουμε ψηλά στον πίνακα, για παράδειγμα, ή να προχωρήσουμε περαιτέρω στο φετινό Champions League. Για εμάς είναι πάντα κίνητρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθος. Θέλουμε πάντα να βγαίνουμε έξω και να απολαμβάνουμε τις εμπειρίες, να απολαμβάνουμε αυτές τις προκλήσεις γιατί, στο τέλος της ημέρας, είναι αυτό που μας κάνει ως παίκτες και μας δίνει αυτή την ευκαιρία να βγούμε έξω και να μάθουμε ξανά σε μια διαφορετική σκηνή, σε διαφορετικές συνθήκες. Όπως είπα, είναι απλώς κίνητρο για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε να φτάσουμε. Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.»

«Έχουμε δει προφανώς τους Virgil, Bobby και Diogo να επιστρέφουν στην δράση τις τελευταίες εβδομάδες επίσης. Έρχεται μια πολυάσχολη περίοδος παιχνιδιών, οπότε είναι μια ευκαιρία για όλους να παίξουν τον ρόλο τους…»

«Οπωσδήποτε. Θα χρειαστούμε κάθε μέλος της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο καθώς και τους φιλάθλους. Θα είναι μια άλλη δύσκολη περίοδος για εμάς και μια κουραστική περίοδος, και χρειαζόμαστε κάθε άτομο που συμμετέχει στη Liverpool να μας δώσει αυτή την υποστήριξη, την οποία έκαναν σε όλη αυτή τη σεζόν, αν και οι καιροί είναι δύσκολοι. Με τους παίκτες, πρέπει απλώς να είμαστε έτοιμοι όταν μας καλούν, να βγούμε έξω και να φροντίσουμε να βάλουμε το 110 τοις εκατό για την ομάδα, για το σήμα, για τους φιλάθλους και συλλογικά να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Όλοι είναι έτοιμοι – φαίνονται έτοιμοι στην προπόνηση.»

«Με την Palace τι είδους παιχνίδι περιμένετε;»

«Είναι πάντα ένα δύσκολο μέρος, τόσο εχθρικό με τους οπαδούς να είναι αρκετά φανατισμένοι με την ομάδα τους. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και έχουν πολύ ταλέντο στην ομάδα επίσης. Αλλά όπως κάθε παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν είναι ποτέ εύκολο παιχνίδι. Πρέπει πάντα να βάζετε το 110 τοις εκατό για να έχετε το αποτέλεσμα και να βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως συγκεντρωμένοι και συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Θα είναι πάντα ένα δύσκολο παιχνίδι, οπότε περιμένουμε πολλά από αυτούς. Έχουν πολύ ταλαντούχους παίκτες, οπότε δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό. Αλλά το θέμα μας είναι πραγματικά, να αποδίδουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας και ελπίζουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα και να είμαστε μια ομάδα που όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να γίνει η Liverpool.»

Harvey Elliot: «Είμαστε αποφασισμένοι να το διορθώσουμε»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com