Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/2/2002 Εκατό κόκκινες εμφανίσεις για Sami Hyypia (vid)

Σαν σήμερα: 23/2/2002 Εκατό κόκκινες εμφανίσεις για Sami Hyypia (vid)

Την 100η του εμφάνιση με την famous Red shirt θα συμπλήρωνε σαν σήμερα ο Sami Hyypia, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Everton στο Anfield.

Το παιχνίδι είχε πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία, με πρώτο από αυτά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες είχαν Άγγλους τερματοφύλακες για 1η φορά σε Mesreyside derby πρωταθλήματος, τα τελευταία 25 χρόνια (Chris Kirkland για την Liverpool & Steve Simonsen για την Everton)! Για τον Chris Kirkland μάλιστα ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας στην Ιστορία των Κόκκινων που στα 3 πρώτα του παιχνίδια με την Κόκκινη φανέλα, έκανε ντεμπούτο σε 3 διαφορετικές διοργανώσεις!

Τέλος για τον Abel Xavier που έπαιξε εκείνη την μέρα για τους Reds, έγινε ο πρώτος παίκτης που έπαιξε και στις δύο ομάδες σε Merseyside derby, την ίδια ποδοσφαιρική χρονιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Toffees προηγήθηκαν με τον Tomasz Radzinski στο 52′, για να ισοφαρίσουν οι Κόκκινοι με τον Nicolas Anelka από ασίστ του Danny Murphy στο 72′. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και κράτησε τους Reds στην 3η θέση της βαθμολογίας, με ένα βαθμό λιγότερο από την Arsenal.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου παρακολούθησαν 44.371 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» David Elleray.

Ακολουθεί τα γκολ της αναμέτρησης στο 59′:42″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 23/2/2002 Εκατό κόκκινες εμφανίσεις για Sami Hyypia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com