Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jamie Carragher: «Χαοτική εμφάνιση και ντροπιαστική ήττα των Reds»

Jamie Carragher: «Χαοτική εμφάνιση και ντροπιαστική ήττα των Reds»

Ο Jammie Garragher χαρακτήρισε την απόδοση της Liverpool στο παιχνίδι εναντίον της Real Madrid την Τρίτη ως «ντροπιαστική» και «χαοτική».

Μιλώντας στο CBS, ο Jamie Carragher του Sky Sports είπε: «Πρέπει να αναφερθώ στην απόδοση της Real Madrid, το να έρθει στο Anfield και να το κάνει αυτό (να νικήσει). Δεν έχω δει ποτέ μια ομάδα να έρχεται στο Anfield έτσι σε μια ευρωπαϊκή βραδιά και να καταστρέφει τη Liverpool.» .

Ωστόσο, ο πρώην αμυντικός της Liverpool πρόσθεσε: «Ήταν ένα άθλιο παιχνίδι από τη Liverpool. Τους δικαιολογήσαμε όλη τη σεζόν και είπαμε ότι υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά όσο τις προηγούμενες σεζόν, αλλά ήταν ντροπή εκείνο το δεύτερο ημίχρονο.

Να μην έχεις καν την ευκαιρία, να μην δείξεις θέληση μετά τα γκολ που δέχεσαι και να χάσεις το δεύτερο ημίχρονο με 3-0. Όταν επιτίθεται μάλιστα στο Kop, έχοντας 2-2 σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι, στο 1ο ημίχρονο. Εντελώς άθλιο.»

Η Liverpool πήγε στον αγώνα με τη Real μετά τις συνεχόμενες νίκες επί της Everton και της Νewcastle, ωθώντας τον Κlopp να προτείνει ότι η ομάδα του είχε ανακτήσει τη φόρμα της ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.

Αλλά ο Carragher πιστεύει ότι αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν πρόωροι, λέγοντας: «Ήταν ανοησία να λέμε ότι η Liverpool επέστρεψε μετά από δύο αγώνες – γι’ αυτό ήμουν προσεκτικός πριν από το παιχνίδι. Έπαιξαν εναντίον μιας ομάδας, της Everton, που έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις που έχω δει σε ένα παιχνίδι ντέρμπι – δεν έκαναν τίποτα!»

«Ήμουν και στον αγώνα με τη Νewcastle – η Νewcastle είχε 10 παίκτες και δημιούργησε ευκαιρίες. Αν η Νewcastle είχε 11 παίκτες θα είχε επιστρέψει στο 2-2, είμαι πεπεισμένος γι’ αυτό, γιατί η Liverpool όλη τη σεζόν ήταν τραγική και καταρρέει αμυντικά.»

Η Liverpool δέχθηκε μόνο 48 γκολ σε όλη την περασμένη σεζόν και ο Carragher λέει ότι η ευθύνη για τα γκολ που έχουν δεχθεί στην φετινή σαιζόν (που σχεδόν ισοδυναμεί με το σύνολο από την προηγούμενη σεζόν μέχρι τον Φεβρουάριο), πρέπει να μοιράζεται σε όλη την ομάδα.

«Αυτή η ομάδα είχε ένα υπέροχο αμυντικό ρεκόρ την περασμένη σεζόν, αλλά ξέρουμε ότι η μεσαία γραμμή δεν έχει πια ενέργεια», είπε. «Οι επιθετικοί παίκτες στην πρώτη τριάδα δεν πιέζουν με τη συνοχή που υπήρχε πριν, με τον [Roberto] Firmino και τον [Sadio] Mane. Είναι νέοι σε αυτό, ο Nunez και ο [Cody] Gakpo.»

«Έτσι αυτή η άμυνα της Liverpool τώρα, που μας λένε εδώ και χρόνια ότι έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Για χρόνια είχαν έξι μπροστά τους που πιθανότατα δούλεψαν πιο σκληρά και πιο έξυπνα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αλλά τώρα αυτό έχει φύγει, έχει καταρρεύσει εντελώς.»

«Ως οπαδοί της Liverpool, λατρεύουμε απόλυτα αυτόν τον προπονητή και την ομάδα και έχουν κάνει τόσα πολλά για αυτόν τον σύλλογο τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια. Σε πονάει να λες οτιδήποτε αρνητικό επειδή σου έχουν δώσει τόσα πολλά, αλλά η Liverpool είναι όγδοη στην Premier League και μόλις ηττήθηκαν με 5-2 στο Champions League.»

«Ξέρω ότι είναι η Real Madrid, αλλά αυτές είναι οι δύο ομάδες που ήταν στον τελικό πέρυσι. Δεν είναι αποδεκτό αυτό που παρακολουθούμε αυτή τη σεζόν. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε λόγους και δικαιολογίες, αλλά δεν είναι αρκετά καλό.»

Μιλώντας στον Gary Neville του Sky Sports στο The Overlap τον Νοέμβριο, ο Virgil van Dijk ισχυρίστηκε ότι ο Carragher – ο οποίος έπαιξε 737 φορές για τη Liverpool – δεν θα έμπαινε στην τρέχουσα ομάδα.

Αλλά ο Carragher αντέκρουσε τον κεντρικό αμυντικό – ο οποίος έπαιξε ολόκληρο το παιχνίδι καθώς η Real πήρε την νίκη στο Anfield – λέγοντας: «Αυτό που με κάνει να γελάω είναι ότι, ο Virgil είπε πριν από περίπου δύο μήνες πως δεν θα μπορούσα να παίξω ούτε ένα τέταρτο.»

«Νομίζω ότι θα μπορούσα να έπαιρνα τη θέση του αυτή τη στιγμή. Συνεχίζουμε να μιλάμε για τους παίκτες της μεσαίας γραμμής που χρειάζεται η Liverpool – και νομίζω ότι είναι σωστό – αλλά η Liverpool χρειάζεται επίσης αμυντικούς. Όταν εκτίθενται, δεν μπορούν να αμυνθούν.»

Jamie Carragher: «Χαοτική εμφάνιση και ντροπιαστική ήττα των Reds»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com