Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Τιμωρηθήκαμε για τα λάθη μας»

Henderson: «Τιμωρηθήκαμε για τα λάθη μας»

Πολύ απογοητευμένος ήταν στις δηλώσεις που έκανε μετά την χθεσινή ήττα με σκορ 2-5 από τη Real Madrid, ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson, αναφέροντας πως οι Reds τιμωρήθηκαν για όλα τους τα λάθη.

Ας δούμε αναλυτικά τα λόγια του αρχηγού:

“ Πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο να το συνοψίσω. Απογοητευμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Κάναμε πάρα πολλά λάθη και τιμωρηθήκαμε. ”

“ Έχουν τόση ποιότητα, αλλά δεν βοηθήσαμε τους εαυτούς μας απόψε. Δεν είμαι σίγουρος ότι το στημένο (στο τρίτο γκολ) ήταν ένα φάουλ. Το παιχνίδι όμως έφυγε από εμάς. ” Είπε ο Jordan Henderson.

“ Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το τρίτο γκολ. ”

“ Είναι δύσκολο να έρθεις εδώ και να μιλήσεις – έχουν πολλή ποιότητα ναι, αλλά δημιουργήσαμε στον εαυτό μας πάρα πολλά προβλήματα. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε. ”

“ Ήμασταν άτυχοι που πήγαμε στα αποδυτήρια με ισόπαλο το σκορ – είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ήμασταν καλύτεροι. Υπήρχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 2-0. Αν αυτό γίνει γκολ, τότε θα ήταν μια μεγάλη στιγμή στον αγώνα. ”

“ Ο επαναληπτικός είναι ακόμα λίγες εβδομάδες μακριά. Πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα. Έχουμε παιχνίδια στην Premier League πριν από τότε, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό και να περάσουμε από αυτό το εμπόδιο, πριν φτάσουμε σε αυτό. ”

Τεράστια απογοήτευση για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com