Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αγώνα»

Ancelotti: «Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αγώνα»

Καλά προετοιμασμένη θα είναι η Real Madrid στον αποψινό αγώνα του Anfield κόντρα στη Liverpool, όπως δήλωσε ο Carlo Ancelotti στην συνέντευξη τύπου του ενόψει της αναμέτρησης της φάσης των 16 του Uefa Champions League.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για τους Reds και τον αγώνα:

“ Δεν νομίζω ότι η Liverpool έχει αλλάξει ποτέ την ποιότητά της [από την περασμένη σεζόν]. Περιμένουμε ένα τεταμένο παιχνίδι, θα είμαστε υπό πίεση πολύ, ένα παιχνίδι όπου δεν έχεις χρόνο να αναπνεύσεις. ”

“ Ξέρουμε πολύ καλά τι να περιμένουμε και είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό. Ανησυχώ περισσότερο για τη Real. Θέλω η Real να ανησυχεί τη Liverpool, όχι το αντίστροφο. Θέλουμε να ανησυχούν για εμάς, όχι εμείς να ανησυχούμε υπερβολικά για αυτούς. ”

“ Είναι ωραίο που επιστρέφω στο Merseyside, έχω μια καλή ανάμνηση από την περίοδο εδώ. Υπήρχε μια πανδημία εκείνη την περίοδο, αλλά ήταν πολύ καλή στιγμή και είναι καλό να είμαι πίσω σε ένα φανταστικό γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα και ελπίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. ”

Για τη σχέση του με τον Klopp είχε να πει: 

“ Έχουμε καλή σχέση, περάσαμε ενάμιση χρόνο μαζί εδώ στο Liverpool κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Στείλαμε μηνύματα και μου έδωσε δώρα [ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο], είναι αλήθεια. Είναι ένας πολύ αξιαγάπητος άνθρωπος. ”

Jurgen Klopp και Carlo Ancelotti πριν την έναρξη Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com