Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilson: «Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην Premier League ο Nunez»

Wilson: «Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην Premier League ο Nunez»

Ο επιθετικός της Newcastle Callum Wilson, πιστεύει ότι ο επιθετικός των Reds Darwin Nunez, θα αρχίσει να σκοράρει συχνά μόλις προσαρμοστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Όταν ο Nunez, 23 ετών, μετακόμισε από την Benfica στην Liverpool κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες. Ο Ουρουγουανός διεθνής αποκτήθηκε από τους Reds για το αρχικό ποσό των 64,2 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο μπορεί να αυξηθεί στα 85 εκατομμύρια λίρες με τα πρόσθετα.

Ο Nunez έχει σκοράρει 10 γκολ σε 26 εμφανίσεις από τότε που μετακόμισε στο Anfield, ένα αξιοπρεπές σύνολο, αλλά κατηγορήθηκε για σπατάλη ευκαιριών μπροστά στο τέρμα. Δεν κατάφερε να σκοράρει σε κάθε ένα από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Liverpool, η οποία αυτή τη στιγμή είναι 10η στη βαθμολογία και 11 βαθμούς εκτός της πρώτης τετράδας.

Ο επιθετικός της Newcastle Wilson συμπάσχει με τον Nunez και πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να εγκατασταθεί στην Premier League.

«Είναι νέος, είναι 23 ετών, μόλις ήρθε στην Premier League που είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα», είπε ο Wilson στο The Footballer’s Football Podcast του BBC, όπως αναφέρει το Anfield Watch.

«Δεν είναι πρωτάθλημα για αγόρια, είναι πρωτάθλημα για άνδρες και στο εν τέλει προέρχεται από ένα πρωτάθλημα που είναι λίγο διαφορετικό. Θα του πάρει χρόνο για να προσαρμοστεί. Αλλά προφανώς δεν υπάρχει ψυχραιμία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε κάθε μικρό πράγμα που συμβαίνει γίνεται μεγάλο θέμα και θα το δει αυτό, θα του σταλεί αυτό το [meme] και θα δει κόσμο να γελάει με αυτό.»

«Φαίνεται σαν ένας ζωηρός τύπος, σαν ένας τύπος χωρίς ανοησίες, οπότε πρέπει απλώς να βγει εκεί έξω και να συνεχίσει τη προσπάθεια. Όσο είσαι σε θέση να κάνεις αυτέ τις ευκαιρίες δεν θα συνεχίσεις να τις χάνεις. Κάποια στιγμή θα μετατρέψει τις ευκαιρίες σε γκολ.»

Ο Nunez ανυπομονεί να σπάσει το σερί του χωρίς γκολ όταν οι Reds αντιμετωπίσουν την Everton τη Δευτέρα στο Anflield στο derby του Merseyside.

Wilson: «Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην Premier League ο Nunez»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com