Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έτοιμος να φύγει ελεύθερος ο Keita»

«Έτοιμος να φύγει ελεύθερος ο Keita»

Φαίνεται πως η παρουσία του Naby Keita στη Liverpool πλησιάζει προς το τέλος της, καθώς το συμβόλαιο του διεθνή μέσου δεν θα αναμένεται να ανανεωθεί, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου.

Όπως αναφέρει στο Sky Germany, ο Florian Plettenberg, του οποίου οι πληροφορίες αποδείχθηκαν ορθές στην περίπτωση του Sadio Mane, ο Naby βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Anfield.

Διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πλευρά του συλλόγου και του ποδοσφαιριστή για ανανέωση του συμβολαίου δεν υπάρχουν και πολύ δύσκολα θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον.

Παρά όμως το βεβαρημένο του ιατρικό ιστορικό, ο 27χρονος δεν θα δυσκολευτεί να βρει το επόμενο του συμβόλαιο, καθώς σύμφωνα με την ίδια πηγή, αρκετές ομάδες τον έχουν ήδη στη λίστα τους, με μια πιθανή επιστροφή στη Γερμανία να φαντάζει ως ένα πιθανό σενάριο.

Θυμίζουμε πως ο Keita αποκτήθηκε από την RB Leipzig το 2017 και εντάχθηκε στην ομάδα, έναν χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2018.

Έκτοτε, έχει αγωνιστεί μόλις στο 49% των παιχνιδιών της ομάδας, 127 από 258, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχει υποστεί στις πέντε σεζόν του, στους Reds.

Φέτος έχει ήδη απουσιάσει από 19 παιχνίδια στο πρώτο διάστημα της σεζόν, αν και το τελευταίο διάστημα έχει θέση βασικού, στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Klopp.

Τελειώνει από τη Liverpool ο Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com