Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thomas Τouchel για αντι – Klopp «βλέπει» ο Darren Bent

Thomas Τouchel για αντι – Klopp «βλέπει» ο Darren Bent

Ο πρώην διεθνής Άγγλος Darren Bent μίλησε πρόσφατα για την τρέχουσα κατάσταση της Liverpool και τι μπορεί να περιμένει για τον προπονητή Jürgen Klopp.

Ο Bent δεν πιστεύει ότι η Liverpool θα απολύσει τον Klopp παρά τα πρόσφατα προβλήματα της ομάδας, αλλά πιστεύει ότι ο Γερμανός προπονητής ίσως επιλέξει να παραιτηθεί μόνος του εάν τα πράγματα δεν βελτιωθούν.

Η Liverpool ήταν στη μάχη για ένα quadruple πριν από ένα χρόνο, αλλά φέτος δεν είναι πλέον στη μάχη για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο EFL ή το Κύπελλο Αγγλίας. Οι πιθανότητες της ομάδας να κερδίσει το Champions League είναι επίσης αμφισβητήσιμες καθώς σύντομα θα αντιμετωπίσει την Real Madrid.

Λόγω αυτού του γεγονότος που ορισμένοι αναφέρουν ως «σύνδρομο της έβδομης σεζόν», η διαχείριση της ομάδας από τον Klopp έχει τεθεί υπό «έλεγχο» πλέον, ως αποτέλεσμα αυτής της απότομης «κατάρρευσης» της ομάδας, σε σύγκριση με την περσινή χρονιά.

Ο Darren Bent, πρώην παίκτης της Τottemham, πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες της Liverpool δεν θα επιλέξουν τον Jose Mourinho ως νέο προπονητή, λόγω της επιδεινούμενης φήμης του και της κακής σχέσης του με τους οπαδούς της Liverpool. Αντίθετα πιστεύει ότι ο Thomas Tuchel, ο πρώην προπονητής της Chelsea που έχει διαδεχθεί τον Klopp σε Mainz και Borussia Dortmund, μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή.

Μάλιστα ο Thomas Τouchel μπορεί να πιστεύει ότι έχει ακόμη «ημιτελείς δουλειές» στην Αγγλία, αφού απολύθηκε από την Chelsea λίγο μετά τη νίκη του συλλόγου στο Champions League στο Stamford Bridge και αυτό ίσως να είναι ένα συν στην περίπτωση που αναλάβει τους Reds.

Thomas Τouchel για αντι – Klopp «βλέπει» ο Darren Bent
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com