Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nunez: «Δεν παίζω καλά και πρέπει να βελτιωθώ»

Nunez: «Δεν παίζω καλά και πρέπει να βελτιωθώ»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Darwin Nunez στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, μιλώντας για τις εμφανίσεις του, τις δυσκολίες της Premier League και την συνεργασία με τον Jürgen Klopp.

Ο επιθετικός είπε για την μετακίνηση στην Αγγλία:

“ Είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Εδώ, το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό, πιο ανταγωνιστικό. Δεν περίμενα να είναι τόσο δυνατό. Ο Nico Otamendi [συμπαίκτης στην Benfica] μου το είπε, αλλά και πάλι δεν το περίμενα. ”

“ Με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Δεν υπάρχουν κακές ομάδες. Είναι όλες σε αυτό το πρωτάθλημα για κάποιο λόγο. Το ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολο από την Πορτογαλία και πιο ανταγωνιστικό. Δεν έχεις πολύ χρόνο. ”

Για την προσαρμογή στην ομάδα:

“ Νομίζω ότι μετά από αυτούς τους πρώτους μήνες προσαρμογής, τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται. Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Νιώθω χαρούμενος. Όταν έρχομαι στο προπονητικό, ανυπομονώ να προπονηθώ γιατί, ευτυχώς, έχω ανθρώπους εδώ που μιλούν ισπανικά. ”

“ Με έχουν υποστηρίξει πολύ καλά και με στηρίζουν ακόμα και σήμερα. Για αυτό είμαστε εδώ. Είμαστε μια ομάδα. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, αυτό είναι καλό. ”

“ Οι συμπαίκτες μου που μιλούν ισπανικά πάντα μεταφράζουν γιατί ακόμα δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα. Παρακολουθώ όμως μαθήματα αγγλικών. Ελπίζω ότι, σε ενάμιση χρόνο, τουλάχιστον, θα μπορώ να καταλάβω τα πάντα. ”

“ Είναι μια περίπτωση προσαρμογής. Η προσαρμογή είναι σημαντική – και όχι μόνο εδώ στο σύλλογο. Τα πράγματα πρέπει να είναι καλά από την πλευρά του ποδοσφαίρου, αλλά και με την οικογένειά σου, γιατί αν η οικογένειά σου είναι καλά, τότε θα είσαι πάντα καλά. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε καλά. ” Τόνισε ο Nunez.

“ Προφανώς, έχω ακόμα πολλά πράγματα να δουλέψω, για παράδειγμα το τελείωμα μου. Αλλά νομίζω ότι μου συμβαίνει το ίδιο πράγμα που συνέβη με τον Suarez. Στη δεύτερη σεζόν, ήταν διαφορετικός. ”

“ Κάτι παρόμοιο μου συνέβη ήδη στην Benfica. Η πρώτη χρονιά πήγε πολύ άσχημα για μένα και η δεύτερη ήταν φοβερή. Εδώ, νομίζω ότι συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να είναι έτσι. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να έχω λίγη τύχη. ”

Για τις εμφανίσεις του:

“ Δεν νομίζω ότι παίζω καλά αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα θέλω να βελτιώνομαι. Προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα. ”

Για τη συνεργασία του με τον Klopp:

“ Δεν μιλάει ισπανικά και εγώ δεν μιλάω αγγλικά, επομένως δεν καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον, αλλά από τότε που έφτασα στη Liverpool, μου έδινε πάντα αυτοπεποίθηση. ”

“ Νομίζω ότι θέλει να δει τι είδε στην Benfica. Για παράδειγμα στα παιχνίδια που έπαιξα εναντίον της Liverpool [στο Champions League την περασμένη σεζόν], όταν είχα πολύ καλή απόδοση. ”

“ Ο Klopp ξέρει ότι η δύναμή μου είναι η ταχύτητά μου, το τρέξιμο στον κενό χώρο. Επίσης, μου λέει ότι πρέπει να είμαι πιο ήρεμος όταν παίζω και ότι πρέπει να κινούμαι περισσότερο. ”

“ Μου λέει ότι το χρειάζομαι αυτό και ότι είμαι παίκτης με πολλή ποιότητα. Έτσι, λίγο πολύ αυτό θέλει από μένα – και, φυσικά, να βάζω γκολ. ”

“ Μου έχει πει ότι πρέπει να είμαι ήρεμος στα παιχνίδια όταν πρόκειται να τελειώσω μια φάση. Θέλει να πάρω ένα δευτερόλεπτο περισσότερο, γιατί αν σουτάρω με θυμό ή βιαστώ, τότε πάντα θα πάει άσχημα. Μου ζητά να πάρω ένα επιπλέον δευτερόλεπτο, με ψυχραιμία, και θα σκοράρω. ”

Όσο για το τι πάει λάθος στην ομάδα:

“ Υπήρξαν ψηλά και χαμηλά σημεία. Έχουμε κερδίσει μερικά παιχνίδια και μετά πήγαμε και χάσαμε – είναι σκαμπανεβάσματα. Ήμασταν σε κακή πορεία, δεν είναι καλή στιγμή για εμάς αυτή τη στιγμή. ”

“ Πολλοί παίκτες τραυματίζονται επίσης, ο Luis Diaz για παράδειγμα. Είναι ένας βασικός παίκτης για εμάς, τόσο σημαντικός στη θέση που παίζει. Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουν σύντομα και μαζί μπορούμε να τελειώσουμε αυτή την κακή πορεία. ”

“ Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε. Πρέπει επίσης να αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία μας όταν παίζουμε. Δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό. ”

“ Όπως είπα και πριν, είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Ελπίζω να κερδίσουμε, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια μας και να έχουμε καλές πιθανότητες να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. ”

“ Εξαρτάται από εμάς και το πώς θα παίξουμε. Πρέπει να έχουμε κίνητρο και να θέλουμε να νικήσουμε. Ας ελπίσουμε ότι έτσι θα τελειώσει. ”

Ο Darwin Nunez σκοράρει κόντρα στη Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com