Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο «παιχνίδι» για Jude Bellingham και η Newcastle Utd (?)

Στο «παιχνίδι» για Jude Bellingham και η Newcastle Utd (?)

Η Νewcastle Utd φαίνεται να μπήκε τώρα στον αγώνα για την απόκτηση του αστέρα της Borussia Dortmund Jude Bellingham, ο οποίος είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Liverpool αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό σύμφωνα με την Sport BILD, η οποία υποστηρίζει ότι η παραμονή στη Γερμανία με την BVB «δεν είναι πλέον επιλογή» για τον 19χρονο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Κίσσες προσπαθούν να βάλουν τον εαυτό τους στο «παιχνίδι» για να υπογράψουν τον Άγγλο διεθνή.

Οι Reds έχουν προσδιορίσει τον Bellingham ως τον κύριο στόχο τους για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο και προηγουμένως έχει γραφτεί ότι είναι οι πρωτοπόροι στη μάχη για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Η Real Madrid είναι επίσης «καυτή» στην υπόθεση απόκτησης του Άγγλου διεθνή μέσου, ενώ λέγεται ότι η PSG και η Chelsea έχουν αποκλειστεί ως πιθανοί προορισμοί από τον παίκτη και τους συμβούλους του. Η Manchester City έχει επίσης συνδεθεί με ενδιαφέρον για τον νεαρό μέσο τους τελευταίους μήνες.

Η Newcastle Utd φαίνεται να ενδιαφέρεται τώρα για τον μεταγραφικό στόχο της Liverpool τον Bellingham. Η κούρσα για τον Bellingham είναι σίγουρα καυτή και με την έλλειψη επιχειρηματικής δραστηριότητας της Liverpool στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Σύλλογος θα αισθάνεται την πίεση να προσελκύσει τον νεαρό Άγγλο

Οι Reds βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση στον πίνακα της Premier League, με την πρόκριση στο Champions League να φαίνεται πολύ δύσκολη. Εν τω μεταξύ, η Νewcastle βρίσκεται στην τρίτη θέση, όχι πολύ πίσω από τη δεύτερη θέση όπου βρίσκεται η Manchester City.

Ωστόσο, εάν η απόφαση του Bellingham βασιζόταν αποκλειστικά στην κατάκτηση των περισσότερων τροπαίων, ίσως θα επέλεγε την ομάδα της Μαδρίτης. Ακόμη και στην επιλογή του νεαρού της Premier League με το ίδιο κριτήριο (τα τρόπαια), η ομάδα του Pep Guardiola θα ήταν οδηγός αυτής της κούρσας για την υπογραφή του νεαρού παίκτη.

Ως εκ τούτου, είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τον 19χρονο να σκέφτεται με την απόφασή του, με το Anfield να είναι μια πραγματική πιθανότητα να έρθει. Ο Jurgen Klopp θέλει απεγνωσμένα να τον φέρει στο Merseyside, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε ενόψει του καλοκαιριού τι θα γίνει.

Στο «παιχνίδι» για Jude Bellingham και η Newcastle Utd (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com