Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επικρίνει τη συμπεριφορά του Klopp στα ΜΜΕ ο Luke Edwards

Επικρίνει τη συμπεριφορά του Klopp στα ΜΜΕ ο Luke Edwards

Ο δημοσιογράφος Luke Edwards επέκρινε τον προπονητή της Liverpool, Jürgen Klopp, για την πρόσφατη «επιθετική» συμπεριφορά του προς τα μέλη του Τύπου.

Με τη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου να έχει πλέον κλείσει, οι Reds μπορούν να σκεφτούν ότι σε ένα μεταγραφικό παράθυρο ο Cody Gakpo ήταν η μοναδική άφιξη του συλλόγου, ενώ δεν έφυγαν με μετεγγραφή παίκτες.

Αυτό μπορεί να ήταν μια απογοήτευση για τους οπαδούς, που ήταν απελπισμένοι να δουν την ομάδα τους να προσθέτει έναν νέο κεντρικό μέσο στην ομάδα. Και με τον σύλλογο να αγωνίζεται για τη φόρμα του και να έχει κολλήσει στην ένατη θέση της premier League, η διάθεση στο Anfield δεν ήταν καλή τελευταία.

Ο Κlopp φάνηκε να αντικατοπτρίζει αυτή την κατάσταση ανησυχίας που φαίνεται να υπάρχει στη Liverpool αυτή τη στιγμή και έχασε την ψυχραιμία του νωρίτερα τον Ιανουάριο, γυρίζοντας πίσω σε έναν δημοσιογράφο και να κάνει επίθεση που τον ρώτησε για τις μεταγραφές.

Υπό το φως των κακών εμφανίσεων του συλλόγου του και των συντριπτικών τελευταίων ημερών της μεταγραφικής περιόδου, ο Edwards πρότεινε ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τον προπονητή αυτή τη στιγμή.

Μιλώντας στο Transfer Gossip Daily του BBC Sounds, είπε: «Νόμιζα ότι η συμπεριφορά του Klopp στην αρχή του μεταγραφικού παραθύρου ήταν κάτι προσωρινό, όταν ήταν αρκετά επιθετικός με τους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν για τις υπογραφές του. Νομίζω ότι αυτό το είδος συμπεριφοράς τώρα δείχνει αδυναμία.

Και νομίζω ότι απεικονίζει την πίεση που δέχεται ή που νιώθει, επειδή κάτι δεν πάει καλά στη Liverpool. Νομίζω ότι χρειάζονταν έναν κεντρικό μέσο και πιστεύω πως οι περισσότεροι οπαδοί αναγνωρίζουν ότι χρειάζονταν έναν μέσο. Δεν έχουν φτάσει καν κοντά στο να το κάνουν αυτό!»

Σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου που αναφέρθηκε νωρίτερα, όταν ρωτήθηκε για περισσότερες μεταγραφές, ένας εξοργισμένος Klopp απάντησε ωμά: «Ειλικρινά, έλα, είχα 6.000 συνεντεύξεις Τύπου στη Liverpool και ήσουν σχεδόν μέρος των 5.999. Χρειάζεται να σου πω πάλι την ιστορία των χρημάτων;»

Ο Γερμανός προπονητής είχε ξεκάθαρα χάσει την υπομονή του, αλλά για να είμαστε δίκαιοι απέναντί ​​του, είχε δίκιο όταν εξήγησε ότι ο σύλλογος δεν είχε τα κεφάλαια να βγει και να υπογράψει άλλους παίκτες – όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Gakpo ήταν η μοναδική άφιξη στον Ιανουάριο.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη φορά που έχασε την υπομονή του δημόσια αυτόν τον μήνα. Πράγματι, αφού παρακολούθησε την ομάδα του να αποκλείεται από το Κύπελλο Αγγλίας εναντίον της Brighton, ο Κlopp επέκρινε τους παίκτες του επειδή δέχτηκαν δύο φορές από στημένες φάσεις.

Είπε τότε: «Δεχόμαστε δύο γκολ από στημένες φάσεις και αυτό δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση.Με τον καιρό μπορεί να δούμε τα θετικά, αλλά θέλαμε να πάμε τον επόμενο γύρο.»

Ενώ η τεράστια προσωπικότητα του Κlopp μπορεί να θεωρηθεί ως ένα πραγματικό χαρακτηριστικό προσόν για την έμπνευση των παικτών του όταν τα πράγματα πάνε καλά, μπορεί τώρα να αρχίσει να αντιμετωπίζει ορισμένους ανθρώπους με λάθος τρόπο.
Μέσα σε μια τόσο κακή σεζόν, είναι πιθανό να αισθάνεται την πίεση και αφού τώρα δεν έχει υποστηριχθεί στη μεταγραφική αγορά, ο προπονητής μπορεί να σημειώσει έτσι, έναν ακόμη πιο απογοητευτικό αριθμό αποτελεσμάτων τις επόμενες εβδομάδες.

Επικρίνει τη συμπεριφορά του Klopp στα ΜΜΕ ο Luke Edwards
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com