Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/2/2009 Νίκη επί Chelsea με «δήμιο» Fernando Torres (vid)

Σαν σήμερα: 1/2/2009 Νίκη επί Chelsea με «δήμιο» Fernando Torres (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Chelsea στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Fernando Torres να «εκτελεί» τους Λονδρέζους στο τέλος της συνάντησης.

Οι Μπλε του Λονδίνου κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη με επιτυχία, αλλά την προσπάθειά τους δυσκόλεψε η αποβολή του Frank Lampard στο 60′ της συνάντησης (στο παιχνίδι σημειώθηκαν 7 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα, ενώ ο José Bosingwa δραπέτευσε από τον πειθαρχικό έλεγχο του διαιτητή σε πολύ σκληρό φάουλ επί του Yossi Benayoun, στις καθυστερήσεις). Από εκείνο το σημείο οι Κόκκινοι έγιναν καταιγιστικοί στις επιθέσεις τους και οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν όταν στο 89′ ο Fábio Aurélio σέντραρε από αριστερά και Fernando Torres με κεφαλιά πρόλαβε τους Alex & Petr Cech, σημειώνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0.

Στο 94′ ο Yossi Benayoun θα μπει στην περιοχή των Λονδρέζων, θα τον κοντράρει ο Alex με την μπάλα να καταλήγει στον Fernando Torres, που με πλασέ θα σημειώσει το 2-0, μέσα σε φρενήρεις πανηγυρισμούς από το κοινό του Anfield.

Με την νίκη τους οι Reds, που ήταν η 200η στην Premier League, παρέμειναν στην 2η θέση και συνέχισαν να είναι στο κυνήγι του τίτλου. Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το απόγευμα Κυριακής, παρακολούθησαν 44.174 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Mike Riley.

Τα γκολ των Reds μπορείτε να απολαύσετε στο 10′:50″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 1/2/2009 Νίκη επί Chelsea με «δήμιο» Fernando Torres
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com