Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/2/2006 «God» Robbie Fowler, επιστροφή στο Anfield! (vid)

Σαν σήμερα: 1/2/2006 «God» Robbie Fowler, επιστροφή στο Anfield! (vid)

Την πρώτη του εμφάνιση με την famous Red shirt στην 2η θητεία του στην Liverpool θα πραγματοποιούσε σαν σήμερα ο «God» Robbie Fowler, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Birmingham City στο Anfield.

Στο 100ο του παιχνίδι στον πάγκο των Reds ο Rafa Benitez, είδε την ομάδα του να προηγείται στο 62′ με τον Captain Fantastic Steven Gerrard από ασίστ του Fernando Morientes.

Δύο λεπτά αργότερα (64′), ο Ισπανός manager έβαλε στο παιχνίδι τον «God» Robbie Fowler στην θέση του Peter Crouch, ξεσηκώνοντας στον «αέρα» το κοινό του Anfield, που υποδέχθηκε σε αποθεωτικό κλίμα στο γήπεδο ένα «δικό τους παιδί».

Το παιχνίδι δεν έληξε όπως θα ήθελαν όλοι, δηλαδή με νίκη των Κόκκινων, καθώς σε μία άτυχη στιγμή για τον Xabi Alonso στο 88′, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Pepe Reina, γράφοντας το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι πάντως θα μπορούσαν να το είχαν κερδίσει οι Reds, καθώς ο «God» Robbie Fowler έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Maik Taylor, αλλά υποδείχθηκε ορθώς σε θέση offside και το γκολ δεν μέτρησε.

Το τελικό σκορ βρήκε τους Κόκκινους στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας και τους στέρησε την ευκαιρία να συμπληρώσουν 11 παιχνίδια στην σειρά χωρίς να δεχθούν γκολ, που θα ήταν νέο ρεκόρ Συλλόγου.

Στο παιχνίδι αυτό έκανε επίσης την πρώτη του εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα ο Daniel Agger, ενώ με τους φιλοξενούμενους αγωνίσθηκε ο πρώην Κόκκινος Emile Heskey και ο μετέπειτα Κόκκινος Jermaine Pennant, αμφότεροι δηλωμένοι οπαδοί των Reds.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 43.851 θεατές και διαιτητής ήταν ο U. D. Rennie.

Το γκολ των Reds μπορείτε να παρακολουθήσετε στο 7′:48″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 1/2/2006 «God» Robbie Fowler, επιστροφή στο Anfield!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com