Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Elliott: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Οι Reds θα πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν και να δώσουν τις απαντήσεις τους στον Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τη Wolves, όπως δήλωσε ο σκόρερ τους, την Κυριακή, Harvey Elliott, ο οποίος επίσης μίλησε και για τη νέα ήττα στο AMEX.

Αρχικά για την ήττα της Κυριακής είπε:

“ Δεν έχω λόγια, ειδικά για το ότι χάσαμε στην τελευταία φάση του αγώνα. Παλέψαμε τόσο σκληρά σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες. ”

“ Είχα ευκαιρίες να κάνω δύο τα γκολ μας και να αυξήσω το προβάδισμά μας. Είναι κάτι από το οποίο πρέπει να μάθουμε. Δυστυχώς, το παιχνίδι τελείωσε, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να πάμε ξανά. ”

“ Ίσως η τύχη να μην είναι με το μέρος μας αυτή τη στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις, αυτή η ευκαιρία θα μπορούσε να είχε πέσει σε εμάς και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στην άλλη άκρη και θα μπορούσαμε να φύγουμε με μια νίκη. Πρέπει να παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. ”

“ Το Brighton είναι μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι θα ήταν σκληρή αντίπαλος. ”

Όσο για την συνέχεια: 

“ Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους οπαδούς και για το σήμα. Ήταν μια δύσκολη σεζόν μέχρι στιγμής. Στην προπόνηση αύριο και όλη την εβδομάδα, πρέπει να δουλέψουμε για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. ”

“ Είναι στο χέρι μας. Είναι άλλος ένας δύσκολος αντίπαλος στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας. ”

“ Είναι μια ευκαιρία για νέα αρχή. Έχοντας όλη αυτή την εβδομάδα [πριν από τον αγώνα] σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλές προπονήσεις και πράγματα στα οποία μπορούμε να δουλέψουμε. ”

“ Υπάρχει χρόνος να αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα πίσω μας και να ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι. Για εμάς, είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε, πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα. ”

“ Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους οπαδούς, το σήμα, τον προπονητή, για το προπονητικό επιτελείο και για τον καθένα μας. ”

Καθοριστικός την τελευταία φορά στο Molineux ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com