Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > David Thompson: «Salah και Keita ευθύνονται για την εμφάνιση του Trent»

David Thompson: «Salah και Keita ευθύνονται για την εμφάνιση του Trent»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool David Thompson, επέρριψε ευθύνες στους Mo Salah & Naby Keita για την εμφάνιση του Trent Alexander Arnold στο παιχνίδι με την Brighton.

Ο Τrent Αlexander-Arnlod δεν είχε την κατάλληλη φόρμα για να βοηθήσει την ομάδα την Κυριακή. Ο Jürgen Klopp τον χρησημοποίησε για 59 λεπτά στην ήττα των Reds στο FA Cup με την Brighton, όταν ήταν 1-1 το παιχνίδι. Πριν από το σημείο που αντικαταστάθηκε, ο Alexander-Arnold δεν είχε την απαιτούμενη απόδοση για την Liverpool.

Αλλά ο πρώην ποδοσφαιριστής των Reds David Τhompson, σχολίασε ότι δύο άλλοι παίκτες έφταιγαν για την εμφάνιση του Trent Alexander-Arnold. Ο Τhompson είπε στο Twitter ότι ο Αlexander-Arnold θα πρέπει να «τραβήξει το αυτί» στον Mo Salax και στον Νaby Κeita, επειδή «προσποιήθηκαν» ότι θα βοηθούσαν στην άμυνα, αφήνοντάς τον Trent συχνά εκτεθειμένο.

Όσο κι αν εξελίσσεται ο Alexander-Arnold, αμυντικά είναι κακός αρκετές φορές. Και γι’ αυτό ακριβώς ο Κlopp, θα πρέπει να μιλήσει επίσης στους Salah και Keita, εάν συμφωνεί ότι οι αδυναμίες του Αlexander-Arnold εναντίον των Γλάρων οφείλονταν στο ότι άλλοι παίκτες δεν κάνουν τα αμυντικά τους καθήκοντα.

Όταν δεν είσαι εξαιρετικός στην άμυνα, χρειάζεσαι απεγνωσμένα υποστήριξη και σύμφωνα με τον Thompson, ο Alexander-Arnold δεν το πήρε από τους συμπαίκτες του την Κυριακή. Αν ισχύει αυτό, τότε σε κάνει να αναρωτιέσαι αν οι παίκτες της Liverpool ενοχλούνται πια, κάτι που είναι πολύ δυσοίωνο σημάδι και πραγματικά, τα φετινά αποτελέσματα δεν αποδεικνύουν ότι αυτή η θεωρία είναι πολύ λάθος.

David Thompson: «Salah και Keita ευθύνονται για την εμφάνιση του Trent»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com