Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joey Barton: «Διαμάντι των Ακαδημιών της Liverpool ο Jarrell Quansah»

Joey Barton: «Διαμάντι των Ακαδημιών της Liverpool ο Jarrell Quansah»

Την περασμένη εβδομάδα, ο Jarrell Quansah άφησε την ομάδα Under-21 των Reds για να ενταχθεί στην Bristol Rovers του Barton ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αμυντικός υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο με τη Liverpool το 2021. Και ο 19χρονος θα χρειαστεί λίγη περισσότερη εμπειρία πριν μπορέσει να παίξει για την ομάδα ανδρών των Reds.

Ο Joey Barton μιλησε στην Bristol post για τον δανεισμό του Jarrell: «Η Liverpool μας εμπιστεύτηκε σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξής του και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Έχει πολύ καλά προσόντα και έχει αρκετές προπονήσεις με την ομάδα ανδρών της Liverpool, το μόνο που του λείπει είναι ποδοσφαιρικός χρόνος στους αγώνες και πρέπει να αποκτήσει εμπειρία.»

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σύστημα δανεισμού έχει κάνει θαύματα για τα ταλέντα της Liverpool τα τελευταία χρόνια. Ποιος μπορεί να ξεχάσει πως ένας δανεισμός στην Blackburn Rovers βοήθησε τον Harvey Elliott να αναπτύξει το παιχνίδι του?

Ο Quansah θα αγωνιστεί στη League One και ως εκ τούτου μπορεί να μην επιστρέψει στη Liverpool πλήρως έτοιμος να αμφισβητήσει τους Ibrahima Konate και Virgil van Dijk για την αρχική ενδεκάδα. Αυτός ο δανεισμός ωστόσο, θα μπορούσε να είναι μια ιδανική εισαγωγή στο ανδρικό ποδόσφαιρο για τον σέντερ μπακ και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα είναι στην ομάδα προετοιμασίας του Klopp κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά την επιστροφή του στο Anfield.

Joey Barton: «Διαμάντι των Ακαδημιών της Liverpool ο Jarrell Quansah»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com