Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Paul Mitchell πιθανός αντικαταστάτης του Julian Ward

Ο Paul Mitchell πιθανός αντικαταστάτης του Julian Ward

Η Liverpool βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Julian Ward, ο οποίος τον Νοέμβριο ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο Jacque Talbot, ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Tottenham Paul Mitchell, είναι «ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους» για την κενωθείσα θέση στους Reds.

Μεγάλο μέρος της δουλειάς του Mitchell μέχρι σήμερα, ήταν με συλλόγους που λειτουργούσαν με το μοντέλο «φθηνές αγορές-υψηλές πωλήσεις» (Southampton, RB Leipzig και AS Monaco). Από την άλλη, έχει επίσης δείξει ότι είναι ικανός να ξαναχτίσει μια κορυφαία ομάδα στην Premier League.

Όταν εντάχθηκε για πρώτη φορά στους Spurs στα τέλη του 2014, ο Mauricio Pochettino, ο πρώην συνάδελφός του στο St Mary’s (Mitchell), είχε μόλις λίγους μήνες στη νέα του θέση.

Οι Spurs δεν είχαν τερματίσει στην πρώτη τετράδα από την σεζόν 2011-2012, όταν ο Harry Redknapp ήταν επικεφαλής, φτάνοντας στην πέμπτη θέση υπό τον André Villas-Boas και στην έκτη υπό τον Tim Sherwood.

Η πρώτη μεταγραφική περίοδος του Pochettino ήταν αποτυχημένη. Ο Ben Davies φαινόταν σαν μια σταθερή προσθήκη, αλλά οι Federico Fazio, Benjamin Stambouli, Michel Vorm και DeAndre Yedlin είχαν περιορισμένο αντίκτυπο.

Οι Spurs έχασαν ξανά το Champions League την σεζόν 2014-2015, αλλά ο Mitchell μπόρεσε να αφήσει το αποτύπωμά του στην ομάδα από το επόμενο καλοκαίρι και μετά. Οι Son Heung-min, Dele Alli, Toby Alderweireld και Kieran Trippier αποκτήθηκαν με την μεσολάβηση του Mitchell για το συνολικό ποσό των 42 εκατομμυρίων λιρών, γεγονός, το οποίο βοήθησε να μετατραπούν οι Spurs σε διεκδικητές του τίτλου.

Η Tottenham τερμάτισε στην τρίτη θέση την σεζόν 2015-2016, αφού πίεσε σκληρά την Leicester City και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση την σεζόν 2016-2017 πίσω από την Chelsea. Ο απολογισμός των 86 βαθμών εκείνη τη χρονιά ήταν ο υψηλότερος που κατέγραψαν οι Spurs στην εποχή της Premier League.

Η συνεργασία του Mitchell με τον σύλλογο σταμάτησε στο δεύτερο μισό του 2016, αλλά είχε ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει μια σπουδαία ομάδα παικτών, η οποία εξασφάλισε δύο ακόμη τερματισμούς στην πρώτη τετράδα και έφτασε στον τελικό του Champions League.

Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες εδώ με το έργο που θα αναλάβει στην Liverpool, εάν καταλήξει εκεί. Αυτήν τη στιγμή, το πιο ασφαλές στοίχημα είναι ότι θα βρει, για άλλη μια φορά, μια ομάδα στο Europa League έχοντας ως αποστολή να την ανεβάσει στην κορυφή, με σχετικά περιορισμένους πόρους.

Ο Paul Mitchell πιθανός αντικαταστάτης του Julian Ward
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com