Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neil Jones: «Οι Reds παρακολουθούν τον πιθανό αντικαταστάτη του Klopp»

Neil Jones: «Οι Reds παρακολουθούν τον πιθανό αντικαταστάτη του Klopp»

Η εποχή του Jurgen Klopp στο Liverpool ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο, αλλά όπως όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, όταν και εάν έρθει η ώρα στο Anfield, θα μπορούσε να υπάρξει μια προφανής επιλογή για τον αντικαταστάτη του.

Ο Γερμανός προπονητής έχει συμβόλαιο στον σύλλογο του Merseyside μέχρι το 2026 και παρά τους πρόσφατους αγώνες του συλλόγου, είναι πολύ απίθανο να τελειώσει νωρίτερα, εκτός κι αν ο 55χρονος αποφασίσει να φύγει από μόνος του.

Όσον αφορά τον διάδοχο του Klopp, ο Steven Gerrard ήταν η προφανής επιλογή πριν από τη δουλειά του στην Aston Villa, αλλά ο θρύλος της Liverpool ενώ σημείωσε άνοδο στην προπονητική του καριέρα, ο χρόνος του στην Aston villa έδειξε ότι έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να αναλάβει ως προπονητής στο Anfield.

Τώρα ο δημοσιογράφος της Liverpool, Neil Jones, είπε ότι οι Reds παρακολουθούν την Bundesliga για τον πιθανό αντικαταστάτη του Klopp.
Γράφοντας για το GOAL, ο Jones είπε ότι η Liverpool θα παρακολουθεί πώς εξελίσσεται η προπονητική καριέρα του πρώην παίκτη της Liverpool, Xabi Alonso, ο οποίος σημειώνει επιτυχία στη Bayer Leverkusen.

Ο Jones έγραψε: «Η Liverpool, φυσικά θα παρακολουθεί στενά την πρόοδό του Αlonso. Ο Jurgen Klopp φυσικά, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά οι αγώνες του Steven Gerrard στην Aston Villa σημαίνουν ότι ο υποτιθέμενος διάδοχός του Κlopp δεν είναι έτοιμος, ούτε προπονητικά ώριμος. Τον Alonso τον θυμούνται με αγάπη οι οπαδοί των Reds και ο ιδιος δεν έχει τίποτα άλλο παρά καλές αναμνήσεις από τα πέντε χρόνια του στο Merseyside».

Δουλεύοντας πρώτα με την ομάδα U13 της Real Madrid και στη συνέχεια με την Β ομάδα της Real Sociedad, ο Ισπανός ανέλαβε τη Leverkusen το περασμένο φθινόπωρο. Πήρε την γερμανική ομάδα από τη 17η θέση στον πίνακα της Bundesliga μέχρι την τρέχουσα κατάταξη της 9ης. Η Bayer Leverkusen είναι η τρέχουσα ομάδα της Boundesliga με πέντε σερί νίκες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αυτό μπορεί να συνεχιστεί.
Ο Αlonsο ήταν πολύ αγαπητός στο Αnfield και οι οπαδοί των Reds θα έβλεπαν με θετικό μάτι το πρώην αστέρι τους να επιστρέφει στον σύλλογο του Merseyside κάποια στιγμή στο μέλλον.

Neil Jones: «Οι Reds παρακολουθούν τον πιθανό αντικαταστάτη του Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com