Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brighton – Liverpool (preview)

Brighton – Liverpool (preview)

Τέταρτος γύρος του FA Cup και η Liverpool φιλοξενείται στην έδρα της Brighton το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στον θεσμό και για να το κάνουν, θα πρέπει να περάσουν από άλλη μια δύσκολη έδρα, μετά την πρόκριση στο Molineux πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Η ομάδα του Klopp υπέστη συντριβή στο AMEX για το πρωτάθλημα πριν από 15 ημέρες με 3-0 και θέλει αυτή τη φορά να δώσει απαντήσεις και παράλληλα να κερδίσει τους Seagulls για πρώτη φορά φέτος.

Κάποια επιστροφή δεν υπάρχει για τη Liverpool, με τον James Milner να είναι όμως κανονικά διαθέσιμος.

Ο Γερμανός τεχνικός θα παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα, αν και με ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας με την Chelsea.

Οι Trent-Alexander Arnold, Darwin Nunez και Joel Matip αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, ενώ πιθανότητες να ξεκινήσουν έχουν και οι Caoimhin Kelleher και Jordan Henderson.

Για τη Liverpool είναι πολύ σημαντική η μάχη της μεσαίας γραμμής που είχε χαθεί από την αρχή του προηγούμενου αγώνα στο AMEX.

Εκτός παραμένουν οι Diogo Jota, Virgil van Dijk, Bobby Firmino, Arthur Melo και Luis Diaz. Η επιστροφή των τεσσάρων πρώτων απέχει μόνο μερικές εβδομάδες, ενώ ο Κολομβιανός θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Για την Brighton εκτός θα παραμείνει ο Moises Caicedo, που δεν προπονήθηκε το Σάββατο, έχοντας καταστήσει σαφή την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν μεγαλύτερο Αγγλικό σύλλογο. Μια σημαντική απουσία για την ομάδα του De Zerbi.

Επαναληπτικός θα υπάρξει, μόνο σε περίπτωση ισοπαλίας.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο David Coote.

Για την πρόκριση στο AMEX για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com