Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brighton, Bajcetic και τραυματίες

Ο Klopp για Brighton, Bajcetic και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Brighton για το FA Cup.

Ο τεχνικός της ομάδας μίλησε για τους τραυματισμούς:

“ Δεν είναι κάποιος κοντά στην επιστροφή. Οι Diogo, Bobby και Virgil θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες μέχρι να επιστρέψουν στις προπονήσεις. ”

Για την ανανέωση του Bajcetic:

“ Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Το αξίζει. ”

“ Είμαστε αρκετά προσεκτικοί μαζί του, αλλά έχει δείξει ότι είναι έτοιμος, κάτι που για εμάς είναι χρήσιμο σε αυτήν την κατάσταση. Το έδειξε στα πρόσφατα παιχνίδια, έχει μια καλή επιθετικότητα και είναι καλός ποδοσφαιριστής.”

Για το FA Cup και την Brighton:

“ Όντας ο κάτοχος του κυπέλλου, δεν νομίζω ότι υπάρχει τεράστιο πλεονέκτημα. ”

“ Σημαίνει ότι ξέρουμε πόσο σπουδαίο είναι το γεγονός αν φτάσουμε στον τελικό, οπότε αυτό βοηθάει. [Το τελευταίο παιχνίδι με την Brighton] είναι ακόμα το χειρότερο που έχω δει. Όλα πήγαν στραβά εκεί. Πρέπει να το αλλάξουμε. ”

“ Μπροστά δεν έχουμε πάρα πολλούς παίκτες, αλλά στη μεσαία γραμμή έχουμε μερικές επιλογές. Είχαμε μια μεγάλη προπονητική εβδομάδα μετά την Κυριακή και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Τα παιδιά μπορούν να αγωνιστούν. ”

“ Δεν φημιζόμαστε για τις πορείες μας στα κύπελλα εκτός από πέρυσι. Τα κύπελλα είναι δύσκολα όταν έχεις παιχνίδια μεσοβδόμαδα, αλλά τώρα έχουμε ολόκληρες εβδομάδες για προετοιμασία. Στο πρόγραμμά μας, δεν είμαι σίγουρος ότι το FA Cup θα πρέπει να είναι Σαββατοκύριακο, αλλά εμείς το έχουμε έτσι. Δεν είναι πρόβλημα προς το παρόν. ”

“ Είχαμε έντονες συζητήσεις μετά τον αγώνα στο Brighton. Τώρα δεν θα κάνουμε το meeting όπου θα δείξω όλα τα αδύνατα σημεία από την Brighton, το έχουμε ήδη δει. Το κάναμε για γενική βελτίωση. Μπορούμε να χάσουμε ένα παιχνίδι, αλλά αν το κάνουμε, θα πρέπει να μάθουμε κάτι.”

“ Απέναντι στην Brighton, είναι σημαντικό πώς αμύνεσαι στην πρώτη γραμμή. Ο Caicedo και ο Mac Allister είναι τόσο καλοί και αν οι 3 κεντρικοί δεν αμύνονται καλά… έτσι ξεκίνησε ο αγώνας μας στο Brighton. Πρέπει να αμυνθούμε με 7 παίκτες και να μην τα κάνει όλα η μεσαία γραμμή. Αλλιώς, δεν θα έχουμε ευκαιρία. ” Είπε ο Klopp.

“ Η τριάδα της μεσαίας γραμμής δούλεψε στα πρόσφατα παιχνίδια. Θα δούμε πώς θα λειτουργήσει [το Σαββατοκύριακο]. Τα παιδιά θέλουν να παίξουν. ”

“ Έχουμε επτά χαφ σε τέλεια φόρμα. Μπορούμε να επιλέξουμε μόνο τρεις. ”

Για τις νέες απουσίες:

“ Ο Fabio Carvalho είναι εκτός και δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή. Ο Millie έχει επιστρέψει και ο Nat (Phillips) ήταν απλά κρυωμένος. ”

Για τον Arthur:

“ Έχει ξεκινήσει τρέξιμο. Είναι 2-3 εβδομάδες μακριά πριν επιστρέψει στην κανονική προπόνηση. ”

Για το μέλλον του Nat Phillips:

“ Όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενο, θα δούμε. ”

Για την απόλυση του Frank Lampard από την Everton:

“ Αυτή είναι η δουλειά. Πέρυσι δεν ήταν εύκολο, αλλά τα πήγε καλά. Έχασε τον Richarlison και τον Calvert-Lewin, ξέρουμε πώς οι τραυματισμοί μπορούν να επηρεάσουν τη σεζόν σε καθοριστικές θέσεις. Εμείς στη δουλειά πρέπει να το αποδεχτούμε. Θα επιστρέψει, είναι νεαρός προπονητής. ”

Ο Stefan Bajcetic ανανέωσε με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com