Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ramsdale: «Πάντα με σέβεται ο κόσμος της Liverpool»

Ramsdale: «Πάντα με σέβεται ο κόσμος της Liverpool»

Ο Aaron Ramsdale αποθέωσε τόσο τον κόσμο της Liverpool που σέβεται πάντα τον αντίπαλο στο Anfield, όσο και τον Jordan Henderson, του οποίου η δουλειά στο γήπεδο δεν αναγνωρίζεται από τον περισσότερο κόσμο.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Jordan Henderson:

“ Δέχεται τόση κριτική επειδή δεν κάνει όλα τα ωραία πράγματα. Τρέχει 12 χιλιόμετρα σε ένα παιχνίδι και μιλάει πολύ με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο. ” Είπε ο keeper της Arsenal στο the fellas podcast.

“ Τα πράγματα που κάνει, θα βγάλει μια απίστευτη πάσα ή σέντρα, αλλά δεν θα συζητηθεί πραγματικά γιατί πιθανότατα θα το κάνει μόλις μια φορά στο παιχνίδι. Υποτιμάται στην Αγγλία από τους οπαδούς, όχι από τους  παίκτες που τον αγαπούν. ”

Για τον κόσμο της Liverpool στο Anfield:

“ Οι οπαδοί της Liverpool είναι καλοί. Στο Kop πάντα χειροκροτούν, δείχνουν πάντα σεβασμό στον τερματοφύλακα ή το έχουν κάνει για μένα τουλάχιστον. ”

“ Και όταν το χειροκρότημα τελειώσει, το παιχνίδι θα ξεκινήσει και τους έχεις όλους να πίσω σου να ουρλιάζουν. Φωνάζουν πάντα. ”

“ Στο τέλος του παιχνιδιού, δεν ξέρω αν θα αλλάξει άμα έχουν χάσει, καθώς δεν έχω κερδίσει εκεί, αλλά όταν είναι ισοπαλία ή οτιδήποτε άλλο, εξακολουθούν να χειροκροτούν στο τέλος. Είναι καλοί με αυτό, μπορούν απλώς να εκτιμήσουν τα πειράγματα και έναν παίκτη. ”

Η δουλειά του Jordan Henderson δεν εκτιμάται από όλους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com