Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευμένοι ξανά οι fans από την εμφάνιση των Reds…

Απογοητευμένοι ξανά οι fans από την εμφάνιση των Reds…

Η Liverpool και η Chelsea έμειναν στο αδιάφορο 0-0 στο Anfield το μεσημέρι του Σαββάτου, με τους οπαδούς να απογοητεύονται από άλλη μια εμφάνιση κάτω του μετρίου από τους Reds.

Η ομάδα του Jurgen Klopp έχει πλέον κρατήσει δύο καθαρές νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά εξακολουθεί να μένει χωρίς νίκη μέσα στο 2023 για την Premier League.

Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ λίγες καθαρές ευκαιρίες, με τον Kai Havertz να βλέπει το γκολ του στο 3′ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Άλλο ένα παιχνίδι, άλλη μια εμφάνιση που άφησε τους οπαδούς της Liverpool απογοητευμένους, με τις πιθανότητες των Reds να βρεθούν στην πρώτη τετράδα να μειώνονται όσο ποτέ άλλοτε.

Στην επίθεση η Liverpool παρατάχθηκε με τον Harvey Elliott τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, με τον Mo Salah στα δεξιά και τον Gody Gakpo στο κέντρο. Στους οπαδούς δεν άρεσε αυτή η επιλογή θέσης του Elliott για αυτόν τον ρόλο, κυρίως μετά την εμφάνιση του, στα δεξιά, όπου εντυπωσίασε απέναντι στη Wolves την Τρίτη.

Είναι δύσκολο να μην αισθάνεσαι απογοητευμένος από αυτό που βλέπουμε από τη Liverpool αυτή τη στιγμή, αναφέρουν πολλοί Reds στα social media. Μια ομάδα που την περασμένη σεζόν απείχε δύο παιχνίδια από την κατάκτηση του quartduabble.

Ο Jurgen Klopp πήρε την απόφαση να εμπιστευτεί την ίδια τριάδα στη μεσαία γραμμή που εντυπωσίασε στη νίκη της Τρίτης στο FA Cup επί της Wolverhampton. Και παρόλο που η ομάδα του έδειξε μεγαλύτερη μαχητικότητα από ό,τι στην ντροπιαστική ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Brighton, αυτό ήταν άλλο ένα ξεκάθαρο παράδειγμα του πόσο μακριά βρίσκεται η Liverpool από τα ύψη που έχει φτάσει τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθεί ένα ακόμη ταξίδι στην Brighton για τον τέταρτο γύρο του FA Cup την επόμενη Κυριακή. Χρειάζονται βελτιώσεις, και γρήγορα…

Απογοητευμένοι ξανά οι fans από την εμφάνιση των Reds…
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com