Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool v Chelsea 0-0: Οι βαθμολογίες των Reds

Liverpool v Chelsea 0-0: Οι βαθμολογίες των Reds

Βήμα προόδου μπορεί να θεωρηθεί για την Liverpool, καθώς σταμάτησε το αρνητικό σερί από ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε καμία βελτίωση, καθώς οι Reds αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Chelsea.

Alisson Becker – 8
Έκανε μια εξαιρετική επέμβαση στη γραμμή του για να αποκρούσει τον Badiashile και ήταν πραγματικά έγκυρος στον αέρα, αφού οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τις πρώτες φορές από στημένες φάσεις.
Γρήγορος από τη γραμμή του, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.
Το πρώτο του καθαρό φύλλο στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο κόντρα στη West Ham, πριν από 10 αγωνιστικές.

James Milner – 6
Οι διασταυρώσεις ήταν τουλάχιστον αμφισβητήσιμες, αλλά αμυντικά τα πήγε καλά στα λίγα τετ-α-τετ που είχε στο πρώτο ημίχρονο.
Συμμετείχε σε κάποιο καλό build-up παιχνίδι στα δεξιά και προσπάθησε να επικαλύψει τον Salah όποτε ήταν δυνατόν.
Με το που μπήκε ο Mudryk ήταν ξεκάθαρο το πρόβλημα με τον ρυθμό και έγινε αλλαγή στο 72′.

Ibrahima Konate – 8
Αντιμετώπισε ως επί το πλείστον καλά τον Havertz στο πρώτο ημίχρονο και έπαιξε καλά από πίσω.
Βρισκόταν συνεχώς σε θέση να κάνει σημαντικές και απαραίτητες επεμβάσεις και γενικά είχε μια δυνατή εμφάνιση.
Ακολούθησε τον Havertz στο κέντρο κατά διαστήματα και έδωσε μερικά φάουλ για να διασφαλίσει ότι δεν υπήρχε τρέξιμο πίσω του.

Joe Gomez – 7
Λίγο χαλαρός και απρόσεκτος στην μπάλα νωρίς, όπως και μερικοί συμπαίκτες του και έκανε κάποια άσκοπα φάουλ που πίεσαν τους Reds.
Αλλά επίσης ανέκτησε γρήγορα το έδαφος, ήταν σταθερός στον αέρα και στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε γρήγορα από την άμυνα και πίεσε πραγματικά την Chelsea.
Αμύνθηκε καλά απέναντι στον Gallagher δύο φορές μέσα στην περιοχή, πριν από μια ζωτικής σημασίας απόκρουση στο σουτ του Ziyech. Τώρα χρειάζεται συνέπεια.

Andy Robertson – 6
Η μόνη πραγματική διέξοδος στο πρώτο ημίχρονο με τις ορμητικές του κούρσες στα πλάγια.
Αυτό ήταν καλό, καθώς έπαιζε με ταχύτητα και έκανε κάποιες καλές αλλαγές για να ανοίξει χώρο, αλλά και κακό, καθώς η τελική του πάσα ήταν κάθε φορά υπερβολική ή λανθασμένη – αν και παραλίγο να σκοράρει.
Σπουδαία μάχη με τον Ziyech σε όλο το παιχνίδι και ένα κρίσιμο μπλοκάρισμα αργά στον Chukwuemeka.

Stefan Bajcetic – 7
Άξιζε οπωσδήποτε να παραμείνει στην ενδεκάδα και είχε δυνατή απόδοση από τη βάση της μεσαίας γραμμής, κερδίζοντας μερικά μαρκαρίσματα, αλλά κυρίως όντας γρήγορος και παίρνοντας καλές θέσεις όταν οι Reds έχαναν την κατοχή της μπάλας,και όντας ο ίδιος έξυπνος με την μπάλα.
Με μερικές μετατοπίσεις του σώματος απομάκρυνε τους αντιπάλους με στυλ και ήταν επίσης χρήσιμος στον αέρα και στα δύο μισά του γηπέδου.

Naby Keita – 5
Ξεκίνησε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ως βασικός και έπαιξε ικανοποιητικά – δεν ήταν πολύ δραστήριος με την μπάλα και υπήρξε απρόσεκτος με πολλές πάσες, αλλά ήταν επιμελής στο παιχνίδι θέσεων, εργατικός, και σε μία ή δύο στιγμές πίεζε στην επίθεση.
Ποτέ δεν ήταν μια εμφάνιση που θα κέρδιζε το ματς, αλλά το σημαντικότερο, δεδομένων των προβλημάτων της μεσαίας γραμμής φέτος, επίσης δεν ήταν μια εμφάνιση για να το χάσει.

Thiago Alcantara – 7
Ταυτόχρονα ο καλύτερος μέσος στον αγωνιστικό χώρο και ο πιο ριψοκίνδυνος. Ορισμένες εξαιρετικές αλλαγές κατεύθυνσης στο παιχνίδι και πάντα ο βασικός μας αγωγός στο κέντρο, αλλά έπαιξε πάρα πολλές επικίνδυνες μπάλες που αναχαιτίζονταν.
Πολύ δυναμική εμφάνιση και ήταν καλό να δούμε κάποια πραγματική πίεση που δημιουργήθηκε από τη μεσαία γραμμή που λειτουργούσε καλύτερα εκτός μπάλας, με τον Thiago να αποτελεί το κλειδί σε αυτό.

Mohamed Salah – 4
Πραγματικά ήσυχος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, συνεχίζει να είναι μίλια μακριά από τον καλό του εαυτό, με μια δυο ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι!!!! – γιατί δεν μπορεί να ντριπλάρει έναν άνθρωπο πια?!

Cody Gakpo – 6
Ακόμη, ψάχνει να βρει τα πατήματά του στην ομάδα, είχε 2 βιαστικά σουτ στο πρώτο ημίχρονο, έδειχνε πως ήταν ο μόνος που θα απειλούσε την Chelsea.
Σίγουρα έχει μέλλον, θα βοηθήσει αρκετά όταν αρχίσει να δένει με το σύνολο. Το γκολ θα ρθει αρκεί σίγουρα.

Harvey Elliott – 6
Μια εμφάνιση μεσοβδόμαδα ήταν αρκετή για να κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα, παίζοντας αυτή τη φορά στο αριστερό άκρο. Έστειλε μια καλή σέντρα, αλλά κατά τα άλλα ήταν πολύ περισσότερο με κοντές πάσες και είχε πιο πολύ στο μυαλό του για να κρατήσει τη θέση του.
Έγινε κεντρικός μέσος για το τελευταίο μισάωρο και η ανάπτυξη της ομάδας υπέφερε στην πραγματικότητα.

Αλλαγές :

Darwin Nunez (στη θέση του Keita, 61′) – 7 – Έφερε ενέργεια και μερικές ευκαιρίες, αλλά όχι φινέτσα.

Trent Alexander-Arnold (στη θέση του Milner, 71′) – 6 – Έστειλε μια καλή ευκαιρία πάνω από το δοκάρι.

Jordan Henderson (στη θέση του Elliott, 81′) – Χωρίς βαθμολογία – Μία καλή κούρσα στα δεξιά, αλλά δεν έβγαλε την καλύτερη μπάλα.

Curtis Jones (στη θέση του Gakpo, 81′) – Χωρίς βαθμολογία – Μερικά τρεξίματα, χρεώθηκε και μια κίτρινη κάρτα αφού δεν δόθηκε φάουλ πάνω του στην άκρη της περιοχής.

Fabinho (στη θέση του Bajcetic, 81′) – Χωρίς βαθμολογία
– Παραλίγο να χάσουμε το παιχνίδι με μια χαλαρή πάσα έξω από την περιοχή.

Liverpool v Chelsea 0-0: Οι βαθμολογίες των Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com