Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο»

Milner: «Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο»

Στην παραδοχή πως η Liverpool διανύει μια δύσκολη αγωνιστικά περίοδο προχώρησε ο James Milner, ο οποίος επίσης τόνισε πως η ομάδα είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι με την Chelsea.

Αρχικά μίλησε για το τελικό αποτέλεσμα:

“ Προφανώς πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τα εντός έδρας παιχνίδια μας. Γνωρίζουμε πως στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή και όλα είναι λίγο πιο δύσκολα. Αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Νομίζω ότι είναι προφανώς ευχάριστο να κρατάμε το μηδέν – από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε και να αποκτήσουμε αυτή τη βάση. ”

“ Είδατε τον αγώνα, είχαμε ευκαιρίες να τον κερδίσουμε. Είχαν επίσης ευκαιρίες, οπότε αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να βελτιωθούμε. Είχαμε όμως ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι. ”

Πως θα έρθει η βελτίωση:

“ Όταν βρίσκεσαι σε μια δύσκολη περίοδο και σε μια δύσκολη στιγμή ως ομάδα, νομίζω ότι είναι σημαντικό να μείνεις ενωμένος, να δεις τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και να παλεύεις για το μηδέν πίσω – από εκεί ξεκινάει. Δεν είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιρικοί αγώνες που παίζουμε, αλλά είναι μικρά βήματα για να φτάσουμε εκεί που ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε. ”

“ Αυτή τη στιγμή, ήταν ένα παιχνίδι που ήταν σημαντικό που δεν χάσαμε. Θα θέλαμε να το είχαμε κερδίσει, αλλά είναι ευχάριστο που είχαμε τις ευκαιρίες. Πρέπει να κάνουμε βήματα και αυτό είναι ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά προφανώς έχουμε πολύ δρόμο να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε. ”

Βασικός ήταν χθες ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com