Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος να ανανεώσει ο Firmino, προς παραμονή και ο Milner!

Έτοιμος να ανανεώσει ο Firmino, προς παραμονή και ο Milner!

Ο Bobby Firmino φαίνεται πως είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Liverpool για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο, μετά και τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στο περιοδικό της ομάδας, ενώ προς παραμονή οδεύει και ο James Milner.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας για 1+1 χρόνια, ενώ ο έμπειρος μέσος αναμένεται να υπογράψει ακόμη μια επέκταση μονοετούς διάρκειας με τον σύλλογο, αφού θέλει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Jürgen Klopp εισηγήθηκε την ανανέωση και τον δύο ποδοσφαιριστών, καθώς θεωρεί πως αμφότεροι έχουν πολλά ακόμη να δώσουν, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που ισχύει κυρίως στην περίπτωση του James Milner, ο οποίος βέβαια ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός σήμερα το μεσημέρι κόντρα στην Chelsea στο Anfield, μετά και την πολύ καλή του εμφάνιση στο Molineux την περασμένη Τρίτη.

Εκείνος που θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Anfield στο τέλος της φετινής σεζόν είναι ο Alex Oxlade-Chamberlain, του οποίου η συνεργασία με την ομάδα ολοκληρώνεται.

Δεν είναι όμως ακόμη ξεκάθαρο το τι θα συμβεί με την περίπτωση του Naby Keita, ο οποίος επίσης διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τη Liverpool, με το ενδεχόμενο της αποχώρησης να είναι το επικρατέστερο, αλλά όχι και οριστικό.

Bobby Firmino και James Milner προς παραμονή στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com