Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Chelsea (preview)

Liverpool – Chelsea (preview)

Liverpool και Chelsea διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 Ελλάδος στο Anfield για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Οι δύο ομάδες δεν πραγματοποιούν την καλύτερη δυνατή σεζόν, με την Liverpool να βρίσκεται στην 9η θέση με 28 βαθμούς, σε 18 αγώνες όσους έχει και η ομάδα του Λονδίνου, με έναν αγώνα όμως περισσότερο.

Η τετράδα και για τις δύο απέχει πλέον 10 βαθμούς, ενώ η πέμπτη θέση είναι 5 βαθμούς μακριά, μετά και την ήττα της Tottenham στο Etihad.

Η Liverpool έχει ανεβασμένη την ψυχολογία της, μετά την πρόκριση στο Molineux για το FA Cup και θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2023, η οποία θα συνοδευτεί και με το 1000ο παιχνίδι του Klopp στους πάγκους.

Οι Reds θα έχουν ξανά στη διάθεση τους, τον Darwin Nunez που επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά όχι κάποια άλλη επιστροφή, με τους Diaz, Jota, Firmino και van Dijk να παραμένουν εκτός.

Ο Nunez αναμένεται να ξεκινήσει στην Κόκκινη επίθεση, μαζί με τους Mo Salah και Cody Gakpo, ενώ στη μεσαία γραμμή θα δούμε πιθανότατα τον Fabinho να επιστρέφει, έχοντας πάρει ανάσες μεσοβδόμαδα. Σίγουρη είναι η θέση του Thiago, με τον Elliott να έχει προβάδισμα για την τρίτη θέση της μεσαίας γραμμής.

Andy Robertson και Trent Alexander-Arnold θα επιστρέψουν επίσης στα δύο άκρα της άμυνας, όπως και ο Alisson κάτω από τα δοκάρια.

Η Chelsea προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Crystal Palace την περασμένη Κυριακή, που της έδωσε ανάσα στην φετινή της μάχη για την είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Έρχεται στο Anfield με παρά πολλές απουσίες, αφού οι Joao Felix, N’Golo Kante, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Denis Zakaria, Ben Chillwell, Armando Broja, Reece James, Edouard Mendy και Wesley Fofana δεν θα αγωνιστούν, με τον Kai Havertz να είναι επίσης αμφίβολος.

Το ντεμπούτο του ωστόσο θα κάνει με τα Μπλε, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Mykhailo Mudryk, για τον οποίον και δαπανήθηκαν πολλά χρήματα.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά φέτος, παρότι βρισκόμαστε στον δεύτερο γύρο, αφού το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου είχε αναβληθεί και παραμένει άγνωστο το ποτέ θα πραγματοποιηθεί.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Η Liverpool υποδέχεται την Chelsea στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com