Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άσκησε δριμεία κριτική στον Mo Salah ο Gary Neville

Άσκησε δριμεία κριτική στον Mo Salah ο Gary Neville

Ο Gary Neville έχει ασκήσει σκληρή κριτική τον τελευταίο καιρό τον Mo Salah για την τωρινή φόρμα του στη Liverpool, αλλά πιστεύει ότι ο Αιγύπτιος θα καταφέρει να επανέλθει.

Ο πρώην δεξιός μπακ της Manchester Utd & νυν σχολιαστής του Sky Sports Gary Neville, έχει βάλει στο στόχαστρο τον Salah, πιστεύοντας ότι «δεν είναι αυτό που ήταν τις προηγούμενες σεζόν» εν μέσω και της κακής σεζόν που διανύει η Liverpool.

Το 2023 δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για την Liverpool. Οι ήττες από Brentford και Brighton άφησαν τους Κόκκινους στην ένατη θέση στην Premier League και ακόμη και η κατάταξη στην πρώτη τετράδα αυτή τη σεζόν φαίνεται πολύ αβέβαιη σε αυτή τη φάση.

Οι παίκτες παρουσιάζουν χαμηλές επιδόσεις και με τον Jürgen Klopp να προσπαθεί να εξελίξει την ομάδα, δημιουργούνται προβλήματα στo σύστημα της ομάδας.

Ο Salah δεν είναι αυτό που ήταν τις προηγούμενες σεζόν, ο Mane έχει φύγει για την Bayern και οι άλλες επιλογές για τα άκρα της επιθέσεις δεν έχουν δείξει την ανάλογη ποιότητα.

«Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι πάνε ενάντια στον Klopp, δεν υπάρχει αμφιβολία», συνέχισε. Υπάρχει κάποιο στοιχείο αλήθειας στα σχόλια του Neville. Η απόδοση τερμάτων του Salah μειώθηκε το ημερολογιακό έτος 2022, σε σύγκριση με το 2021 και είναι ένας από τους παίκτες στην ομάδα του Klopp που δεν έχει αποδώσει τα ανάλογα την φετινή σεζον.

Το αν πρόκειται για ένα ντεφορμαρισμα ή κάτι πιο σοβαρό θα το δείξει ο χρόνος. Ο Salah έχει σκοράρει 17 γκολ σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για τους Reds αυτή τη σεζόν, αλλά μόνο επτά από αυτά ήταν για το πρωτάθλημα. Τώρα εναπόκειται σε αυτόν και στη Liverpool να αποδείξει ότι ο Neville κάνει λάθος — αν και είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να μην συμφωνήσει κάποιος με τον πρώην παίκτη της Manchester Utd.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com