Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με πολλές απουσίες στο Anfield η Chelsea

Με πολλές απουσίες στο Anfield η Chelsea

Με πολλές και μάλιστα σημαντικές απουσίες θα επισκεφθεί το Anfield η Chelsea μεθαύριο το μεσημέρι για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Οι δύο ομάδες δεν πραγματοποιούν μια καλή σεζόν και ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός και για τις δύο, στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Οι Μπλε του Λονδίνου αντιμετωπίζουν όμως πολύ σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και ενδέχεται να έχουν ως και 11 απουσίες για τον αγώνα του Anfield, με τελευταίο πρόβλημα, εκείνο του Kai Havertz, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τετάρτη, με την συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου να είναι αμφίβολη.

Πέρα όμως από την περίπτωση του Γερμανού, ο Graham Potter δεν μπορεί να υπολογίζει και σε άλλους 10 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είτε αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και δεν έχουν επιστρέψει, είτε είναι τιμωρημένοι.

Συγκεκριμένα εκτός από την Liverpool το Σάββατο θα είναι ο Joao Felix λόγω τιμωρίας, καθώς και οι N’Golo Kante, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Denis Zakaria, Ben Chillwell, Armando Broja, Reece James, Edouard Mendy και Wesley Fofana που παραμένουν τραυματίες και δεδομένα δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση.

Από την άλλη, η Liverpool θα έχει ξανά στη διάθεση της, τον Darwin Nunez που θα προπονηθεί σήμερα, αλλά όχι και κάποια άλλη επιστροφή.

Ο Darwin Nunez επιστρέφει για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com