Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Elliott: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Η Liverpool πήρε μια πρόκριση που άξιζε χθες το βράδυ στο Molineux, όπως σημείωσε ο Harvey Elliott που σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας τη νίκη στους Reds κόντρα στη Wolves.

Ο σκόρερ του αγώνα δήλωσε μετά τη λήξη στο BBC:

“ Το αξίζαμε. Απόψε είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι – γεμάτοι αυτοπεποίθηση. ”

“ Έχω κριθεί για τις ασίστ και τα γκολ μου – είναι μια μεγάλη ανακούφιση για εμένα – δεν ήμουν στα καλύτερά μου από τότε που επέστρεψα. Είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μου. ”

“ Είναι στο χέρι μου να δίνω ασίστ και να βάζω γκολ και το έκανα απόψε αυτό. ”

“ Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που έμειναν στο πλευρό μας. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο – θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε. Έκανε πολύ κρύο εδώ απόψε. Ας ελπίσουμε ότι τους στείλαμε στο σπίτι χαρούμενους. ”

“ Το παιχνίδι με την Brighton δεν ήταν αρκετά καλό – αλλά αυτό είναι ένα βήμα και ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε σε αυτό. Εστιάζουμε μόνο στο επόμενο παιχνίδι. ”

“ Ήταν ο τέλειος τρόπος για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και ελπίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε αυτή τη φόρμα και στο Anfield. ”

Ο Harvey Elliott χάρισε την πρόκριση στην ομάδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com