Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόκριση με Elliott στο Molineux!

Πρόκριση με Elliott στο Molineux!

Πρόκριση στο Molineux για τους Reds! Η Liverpool κέρδισε τη Wolves στην έδρα της με 0-1, χάρη στο όμορφο τέρμα του Harvey Elliott και βρίσκεται στον τέταρτο γύρο του FA Cup!

Οι Reds ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο μέρος και δεν απειλήθηκαν για το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου, με τον Stefan Bajcetic να ξεχωρίζει με την απόδοση του και τον Harvey Elliott να πετυχαίνει το μοναδικό και καθοριστικό τέρμα.

Μια σημαντική πρόκριση για πολλούς λόγους για τη Liverpool, η οποία θα αντιμετωπίσει στην Brighton στην επόμενη φάση.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Kelleher κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιμίκα και Milner στα δύο άκρα της άμυνας και τον Carvalho να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Reds στο Molineux.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, οι Reds ήταν εκείνοι που πήραν προβάδισμα με την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο ματς, στο 13’ με ένα καταπληκτικό εκτός περιοχής σουτ του Harvey Elliott, ο οποίος βρήκε τον χώρο και νίκησε τον Sa από απόσταση.

Μάλιστα, στο 16’ οι Reds έφτασαν κοντά και στο 0-2 με εντός περιοχής προσπάθεια του Τσιμίκα, ενώ στο 31’ απείλησε και ο Gakpo με σουτ από δύσκολη γωνία για τη Liverpool, η οποία πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από τους Λύκους.

Η Wolves κατάφερε να γίνει απειλητική με τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα, όμως η προσπάθεια του Adama Traore από πλάγια εντός περιοχής θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Ήταν ένα συνολικά καλό πρώτο μέρος από τους Reds, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Β’ Ημίχρονο: Ισορροπημένο ήταν το δεύτερο μέρος στο ξεκίνημα του, με τη Wolves να προσπαθεί να πιέσει και να απειλήσει, αλλά να μην τα καταφέρνει.

Στο 66’ οι Reds έκαναν τις πρώτες τους αλλαγές, με τους Milner, Gakpo και Carvalho να παιρνούν εκτός και τους Phillips, Jones και Salah εντός, με τον Joe Gomez να μετακινείται στο δεξί άκρο της άμυνας μετά τις αλλαγές.

Στο 73’ απείλησαν οι γηπεδούχοι με εκτέλεση φάουλ του Ruben Neves από καλή θέση, ωστόσο ο Kelleher βρήκε όσο θα έπρεπε την μπάλα, για να παραμείνει το 0-1.

Η Liverpool στη συνέχεια έκλεισε τις αλλαγές της, με την είσοδο των Fabinho και Doak, αντί των Bajcetic και Thiago.

Η Wolves στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης είχε κάνει αισθητή την παρουσία της στα καρέ του Kelleher κυρίως με σέντρες και στο 87’ ο Cunha ήταν εκείνος που έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, κάνοντας πολύ κακό τελείωμα από καλή θέση.

Στο 90ο λεπτό ο Curtis Jones έφτασε μια ανάσα από το να κάνει το 0-2 με καλό αριστερό σουτ από πλάγια θέση και δευτερόλεπτα αργότερα, μπλόκαρε ο Kelleher σταθερά την κεφαλιά του Cunha, για να διατηρήσει το 0-1.

Liverpool: Kelleher; Milner (Phillips 66′), Gomez, Konate, Τσιμίκας; Bajcetic (Fabinho 75′), Keita, Thiago (Doak 75′); Elliott, Carvalho (Jones 66′), Gakpo (Salah 65′)

Πάγκος: Alisson, Matip, Robertson, Oxlade-Chamberlain

Επόμενος αγώνας για τους Reds το μεσημέρι του Σαββάτου κόντρα στη Chelsea.

Καθοριστικός ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com