Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wolves – Liverpool (preview)

Wolves – Liverpool (preview)

Wolves vs Liverpool: Με την σκέψη στο τρόπαιο

Wolves και Liverpool τίθενται ξανά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά για τον επαναληπτικό του τρίτου γύρου του FA Cup στο Molineux το βράδυ της Τρίτης στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες το περασμένο Σαββατοκύριακο με σκορ 2-2 στο Anfield και θα λύσουν τις διάφορες τους στην έδρα των Λύκων, με τη Liverpool να αναζητά την πρόκριση για πολλούς λόγους, στην προσπάθεια που κάνει να διατηρήσει τα σκήπτρα της στον θέσμο.

Πολλές αλλαγές δεν αναμένεται να δούμε ούτε αυτή τη φορά στην Κόκκινη σύνθεση, έλλειψη επιλογών, όμως ορισμένες θα γίνουν από τον Klopp, μετά και το Σαββατιάτικο ναυάγιο στο AMEX.

Ο Fabio Carvalho συγκεντρώνει πιθανοτητές να ξεκινήσει μετά από έναν περίπου μήνα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Curtis Jones να παίρνει φανέλα βασικού.

Ο Κώστας Τσιμίκας θα μπορούσε επίσης να δώσει ανάσες στον Andy Robertson και ο Darwin Nunez θα είναι στο αρχικό σχήμα, μόνο αν κριθεί απόλυτα έτοιμος.

Νέες απουσίες για τους Reds δεν υπάρχουν, αλλά ούτε και επιστροφές, με ποδοσφαιριστές, όπως οι Diaz, Jota, van Dijk και Arthur να παραμένουν εκτός.

Η Wolves βρίσκεται σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από νίκη με σκορ 1-0 επί της West Ham το Σάββατο στην έδρα της.

Ούτε εκείνη έχει να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα, όμως αυτή τη φορά αναμένεται να αγωνιστεί με βασικούς ποδοσφαιριστές, σε αντίθεση με την πρώτη αναμέτρηση, έχοντας ως στόχο φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο νικητής του ζευγαριού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Brighton εκτός έδρας στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andre Marriner.

Στο Molineux δοκιμάζεται η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com