Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 4 επιλογές της FSG για αντι – Klopp σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Νησί

Οι 4 επιλογές της FSG για αντι – Klopp σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Νησί

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλία, η FSG «έχει λίστα» με 4 υποψήφιους για την αντικατάσταση του Jurgen Klopp, καθώς η κρίση στο Anfield επιδεινώνεται…

Η Liverpool έχει κολλήσει σε τέλμα αυτή τη στιγμή, με τον Jurgen Klopp να προσπαθεί να αντιδράσει στην εφιαλτική ήττα με 3-0 από την Brighton για την Premier League το βράδυ του Σαββάτου.

Αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν υποδηλώνει ότι ο Jurgen Klopp θα φύγει από τη Liverpool. Άλλωστε, έχει πολλά εύσημα στην μέχρι τώρα πορεία του με τους Κόκκινους, έχοντας κατακτήσει και τα τέσσερα μεγάλα τρόπαια σε όλη τη διάρκεια της θητείας του στο Anfield. Ωστόσο, η παράξενη συμπεριφορά του και η επιδείνωση των αποτελεσμάτων της ομάδας, σημαίνουν ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς μια αποχώρηση, ειδικά δεδομένης της τραγικής σεζόν που διανύει αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος.

Η Liverpool στόχευε σε ένα ιστορικό quadruple την περασμένη σεζόν, με τους Reds να πετούν υπό την εξαιρετική διαχείριση του Klopp. Αλλά τελικά κατάφεραν να κατακτήσουν μόνο το Carabao Cup και το FA Cup, ενώ έχασαν τους τίτλους της Premier League και του Champions League.

Έκτοτε, η Liverpool έμοιαζε αγνώριστη. Η σεζόν της πάει από το κακό στο χειρότερο και η σαββατιάτικη ήττα από την Brighton, ήταν σίγουρα ένα νέο χτύπημα, στην ήδη πεσμένη ψυχολογία της ομάδας.

Ο Klopp είναι δυσαρεστημένος, αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχει βαρεθεί να πρέπει να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τις μεταγραφές, ενώ παράλληλα «κοπανάει» στις δηλώσεις του το γεγονός ότι οι Reds δεν έχουν τα χρήματα για να ανταγωνιστούν κάποιους από τους αντιπάλους τους.
Σε περίπτωση που η κατάσταση επιδεινωθεί, οι δρόμοι των δύο πλευρών θα μπορούσαν να χωρίσουν. Ο Klopp φαίνεται να έχει την κατάρα των επτά σεζόν, αφού στο παρελθόν είχε υποστεί παρόμοια δοκιμασία στην Borussia Dortmund.

Έτσι, η Express Sport ρίχνει μια ματιά σε τέσσερις επιλογές που θα μπορούσε να επιλέξει η Liverpool σε περίπτωση που συμβεί το αδιανόητο. Προς το παρόν ο Γερμανός είναι ασφαλής, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβούν τα πάντα….

Mauricio Pochettino
Ο Mauricio Pochettino είναι σήμερα ελεύθερος, αφού έφυγε από την PG στο τέλος της περασμένης σεζόν μετά την αποτυχία να κατακτήσει το Champions League. Και με τον Αργεντινό να είναι ένα από τα καλύτερους προπονητές στο παιχνίδι, θα μπορούσε να ήταν ένας αντικαταστάτης του Klopp.

Luis Enrique
Πολλοί είχαν αμφιβολίες για το αν ο Luis Enrique ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να διαχειριστεί την Barcelona όταν πήρε τη θέση το 2014.
Όμως ο Ισπανός έβαλε τότε σιγή ιχθύος στους επικριτές του, οδηγώντας τον σύλλογο σε ένα περίφημο τρεμπλ, όπως ακριβώς ο πρώην συμπαίκτης και στενός φίλος του Pep Guardiola πριν από αυτόν.
Η Liverpool θα μπορούσε να επιλέξει ελεύθερα τον Enrique, αν και η έλλειψη εμπειρίας στην Premier League θα μπορούσε να μετρήσει εναντίον του σε περίπτωση αναζήτησης προπονητή.

Thomas Tuchel
Ο Thomas Tuchel είναι, όπως ο Enrique και ο Pochettino, εκεί διαθέσιμος. Και στην πραγματικότητα έχει ακολουθήσει παρόμοια πορεία με τον Klopp, προπονώντας τις γερμανικές ομάδες Mainz και Borussia Dortmund νωρίτερα στην καριέρα του. Ο Tuchel δεν παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο με τον συμπατριώτη του, γεγονός που τον καθιστά δύσκολο για ορισμένους παίκτες να τον χειριστούν.

Steven Gerrard
Φυσικά, ο πρώην Αρχηγός Steven Gerrard μπαίνει στη λίστα. Ομολογουμένως δεν τα πήγε καλά στην Aston Villa, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυσή του νωρίτερα μέσα στη σεζόν.
Αλλά τα πήγε εξαιρετικά στη Rangers και ως θρύλος της Liverpool, θα πρέπει να μπει στη συζήτηση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει η Liverpool ωστόσο, είναι να μην επιτρέψει στα συναισθήματα να θολώσουν το όραμά της.

Τόσο η Manchester United όσο και η Chelsea προχώρησαν στην επιλογή παικτών-σημαία των συλλόγων κατά το πρόσφατο παρελθόν, του Ole Gunnar Solskjaer και του Frank Lampard ως μάνατζερ, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των αντίστοιχων συλλόγων.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλία, η FSG έχει λίστα με 4 υποψήφιους για την αντικατάσταση του Jurgen Klopp, καθώς η κρίση στο Anfield επιδεινώνεται…
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com