Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θυμάμαι χειρότερο παιχνίδι μας – δική μου η ευθύνη»

Klopp: «Δεν θυμάμαι χειρότερο παιχνίδι μας – δική μου η ευθύνη»

Εμφανώς στεναχωρημένος και απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του, μετά την βαριά ήττα της ομάδας του με σκορ 3-0 στην έδρα της Brighton για την Premier League.

Ο Γερμανός μίλησε για την αλλαγή συστήματος, που οδήγησε στη σημερινή πολύ κακή απόδοση της Liverpool στο AMEX.

Για την βαριά ήττα είχε να πει:

“ Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο χειρότερο παιχνίδι μας. Ήταν κακό. Πολύ κακό. Δεν μπορώ να θυμηθώ χειρότερο παιχνίδι. ”

“ Η Brighton ήταν η καλύτερη ομάδα, το άξιζε. Έπαιξαν πολύ καλά. Ήταν μια πολύ οργανωμένη ομάδα απέναντι σε μια όχι πολύ οργανωμένη ομάδα. Δώσαμε τη μπάλα μακριά, οι χώροι ήταν πολύ μεγάλοι και δεν μπορούσαμε να πιέσουμε ψηλά. Αυτό προφανώς δεν είναι καλό, ειδικά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Brighton. ”

“ Αποκτούσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμείς κάναμε το αντίθετο. Μπορώ να φανταστώ ότι είναι πολύ χαρούμενοι γιατί ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση και τους το κάναμε πολύ εύκολο σε πάρα πολλές στιγμές. ”

“ Είχα μια ιδέα να αλλάξω το σχήμα που ήταν για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Αυτή ήταν η ιδέα. Αλλά ποτέ δεν το κάναμε σωστά. ”

“ Ήμασταν πάντα λίγο στο ενδιάμεσο (του πως πρέπει να παίξουμε) και αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα αλλά δεν το κάναμε και γι’ αυτό φανήκαμε έτσι. ”

“ Πρέπει να είμαστε δημιουργικοί με τις επιλογές που έχουμε. Αυτό που είδα σήμερα από την ομάδα μου ήταν ότι δεν πείστηκαν πραγματικά από το πλάνο. Αυτό είναι. ”

“ Ήμασταν αλλού στο γήπεδο. Κάναμε προπόνηση για τρεις ημέρες, αλλά προφανώς τα παιδιά δεν έλαβαν το μήνυμα αρκετά καθαρά. ”

“ Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό, ήταν ένα χαμηλό σημείο στη σεζόν μας – ήμασταν τόσο άσχημα οργανωμένοι. Δεν αισθάνομαι καλά γι ‘αυτό. Τα προβλήματα ήταν και πάλι εμφανή. ”

“ Ανά στιγμές, το παιχνίδι ήταν τόσο εύκολο για την Brighton. Δεν υπήρχε οργάνωση και τους το κάναμε εύκολο. ”

“ Συγχαρητήρια στην Brighton. Έκανε ένα σούπερ παιχνίδι κόντρα σε έναν κακό αντίπαλο.”

Ρωτήθηκε αν πλέον ανησυχεί:

“ Ναι, πώς μπορείς να μην το κάνεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι; Δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να πω ότι δεν συνέβη. Φυσικά, πρέπει να ανησυχούμε πολύ γι’ αυτό. ”

Τι πάει λάθος για την ομάδα:

“ Πώς μπορείς να το εξηγήσεις αυτό; Οι ίδιοι παίκτες έκαναν εξαιρετικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες στο παρελθόν, αλλά αν τα πράγματα δεν είναι σωστά οργανωμένα, τότε μπορούν να φανούν έτσι. ”

“ Πάντα αργούσαμε λίγο στην ανάπτυξη μας. Αν δεν κερδίζεις βασικές μονομαχίες και χάνεις την μπάλα πολύ εύκολα, είναι τα δύο χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει σχηματισμός που μπορεί να το λύσει. ”

“ Είμαι απογοητευμένος. ”

Ποια είναι η λύση:

“ Να το οργανώσω. Το να τα πάμε καλύτερα θα πρέπει να είναι εύκολο γιατί αυτό είναι ένα πολύ χαμηλό σημείο. Δεν μπορώ να θυμηθώ χειρότερο παιχνίδι. ”

“ Η βελτίωση δεν θα είναι πολύ δύσκολη. Από αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να πάρουμε απολύτως τίποτα εκτός από πράγματα που δεν λειτουργούν. ”

Όσο για τα προβλήματα της ομάδας:

“ Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά με διαφορετικό σχήμα, αλλά δεν τα καταφέραμε καθόλου. Η ευθύνη είναι δική μου, το ξέρω. ”

“ Προσπάθησα να το αλλάξω ξανά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήμασταν εντελώς εκτός αγώνα. ”

“ Δεν υπήρχε κανένα σημάδι που να μου έλεγε πως θα ερχόταν μια τέτοια εμφάνιση. Δεν μπορούσα να σκεφτώ με κάποιο τρόπο πως θα συνέβαινε. ”

“ Δεν ήμασταν καν κοντά στο να είμαστε αρκετά καλοί σήμερα. ”

“ Πρέπει να βρούμε τις λύσεις. ”

“ Τα προβλήματα είναι ίδια με την περασμένη εβδομάδα. Δεν κερδίζουμε βασικές μονομαχίες και δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο. ”

“ Είναι εξ ολοκλήρου δική μου ευθύνη. Φαίνεται να κατάλαβαν όλοι τι είπα [πριν από το παιχνίδι]; ”

Τι είπε στους παίκτες του μετά τη λήξη:

“ Δεν είπα πολλά στα παιδιά αμέσως μετά το παιχνίδι, καθώς δεν πίστευα ότι υπήρχαν πολλά που θα μπορούσα να πω και να είχαν βοηθήσει.”

Διαλύθηκαν στο Brighton οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com