Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποκαρδιωτική εμφάνιση και διασυρμός στο AMEX

Αποκαρδιωτική εμφάνιση και διασυρμός στο AMEX

Ακόμη μια πολύ κακή εμφάνιση από την Liverpool, ακόμη μια ήττα, η δεύτερη συνεχόμενη στην Premier League για τους Reds που γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-0 από την Brighton στο AMEX.

Απαράδεκτη εικόνα από τους παίκτες του Jürgen Klopp που δέχθηκαν γκολ με κάθε πιθανό τρόπο, μη μπορώντας να δείξουν αντίδραση σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η Liverpool είναι πλέον στην όγδοη θέση και θα μείνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων του χρόνου, εκτός αν γίνουν δραστικές αλλαγές ως το τέλος του μήνα.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Oxlade-Chamberlain να παίρνει τη θέση του τραυματία Nunez ξεκίνησαν οι Reds στο AMEX.

Η Brighton ήταν εκείνη που πλησίασε πρώτη στο γκολ με τον March στο 8’, του οποίου το πλασέ απομάκρυνε ο Trent πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι Reds δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά για ακόμη ένα ματς, έχοντας ξεκάθαρα χάσει τη μάχη της μεσαίας γραμμής, μη καταφέρνοντας να αναπτυχθούν σωστά.

Μετά το 25’ άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και μάλιστα είχαν καλή στιγμή στο 27’ με τους Salah και Chamberlain. Στην αμέσως επόμενη φάση απείλησε όμως ξανά η Brighton, με την προσπάθεια του Mitoma να καταλήγει επίσης άουτ.

Στο 41’ ο Darren England έδωσε πέναλτι υπέρ του March για ανατροπή του από τον Alisson, ωστόσο το VAR το ακύρωσε ορθώς για οφσάιντ.

Ένα απίστευτα κακό πρώτο μέρος για τη Liverpool που ολοκληρώθηκε με ευκαιρία του Ferguson για την Brighton.

Β’ Ημίχρονο: Αυτό που δικαιούταν η Brighton από το πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε στην πρώτη φάση του δευτέρου, με τον Matip να κάνει το λάθος, τον Mitoma να τροφοδοτεί σωστά τον March και τον τελευταίο να γράφει από κοντά το 1-0.

Η εικόνα της Liverpool δεν άλλαξε ούτε μετά το 1-0, με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο γκολ στο 53’, ξανά με τον March, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Ferguson και με ένα καταπληκτικό αριστερό σουτ σημείωσε το 2-0. Απαράδεκτη αντιμετώπιση από την Κόκκινη άμυνα.

Οι Reds αμέσως μετά το 2-0 προσπάθησε να απαντήσει και να μειώσει, ωστόσο η κεφαλιά του Chamberlain ήταν αδύναμη, με τον Sanchez να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 65’ ήταν η σειρά ξανά του Mitoma να απειλήσει με σουτ εκτός περιοχής, με τον Alisson όμως να μπλοκάρει, ενώ στο 68’ πέρασαν οι Elliott, Keita, Doak και Gomez στις θέσεις των Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Henderson και Matip.

Η μια από τις τρεις αλλαγές, ο Elliott βρήκε λίγο χώρο και σούταρε στο 76’, δίχως όμως να βρει εστία. Ένα λεπτό αργότερα, πλησίασε ο Gakpo στο 2-1 με προσπάθεια από κοντινή απόσταση, όμως ο Sanchez κράτησε το μηδέν.

Το κερασάκι στην τούρτα από τους Seagulls ήρθε στο 82’, όταν μετά από εκτέλεση πλάγιου  άουτ, ο Welbeck πήρε τη μπάλα, την πέρασε πάνω από τον Gomez και στη συνέχεια εκτέλεσε τον Alisson.

Brighton: Sanchez; Gross, Dunk (Webster 90+1′), Colwill, Estupinan; Mac Allister (Sarmiento 83′), Caicedo; March, Lallana (Veltman 66′), Mitoma (Lamptey 90+1′); Ferguson (Welbeck 66′)

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip (Gomez 68′), Konate, Robertson; Fabinho (Keita 68′), Henderson (Elliott 68′), Thiago; Salah, Oxlade-Chamberlain (Doak 68′), Gakpo

Επόμενο παιχνίδι για τους Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Wolves.

Τίποτα δεν αλλάζει για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com