Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Αφιερωμένο στους 96»

Gerrard: «Αφιερωμένο στους 96»

Στους 96 φιλάθλους της Liverpool που έχασαν τη ζωή τους στο Hillsborough αφιέρωσε τη σημερινή νίκη επί της Everton ο Steven Gerrard.

Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε όλες τις οικογένειες που έχουν σχέση με το Hillsborough. Όλοι οι παίχτες και το προσωπικό της Liverpool θα βρίσκονται αύριο στο Anfield, για να αποδώσουν φόρο τιμής και είναι όμορφο που μπορώ να αφιερώσω μια νίκη σ’ αυτούς τους ανθρώπους.

Πιστεύω πως ήταν ένας δύσκολος αγώνας γιατί η Everton είναι καλή ομάδα. Ενισχύθηκαν τον Ιανουάριο και όλοι γνωρίζουν πως έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή. Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολα. Όσο προχωρούσε ο αγώνας, νομίζω πως ήμαστε πιο δυνατοί και σταθήκαμε άτυχοι στο γκολ, όμως η αντίδρασή μας και ο χαρακτήρας μας ήταν πολύ καλοί και αξίζαμε να κερδίσουμε.

Δεν θα πω ψέματα. Ανησυχήσαμε όταν δεχθήκαμε το γκολ, γιατί όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ ενάντια σε μια καλή ομάδα, ξέρεις ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος και να αντιδράσεις. Ήμαστε εξαιρετικοί στο β’ ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με 3-1 ή και 4-1.

Αναφορικά με τον Andy Carroll, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης για τους Reds, ο αρχηγός δήλωσε:

Ο Andy βρίσκεται συνέχεια στο προσκήνιο, λόγω του ποσού που δαπανήσαμε γι’ αυτόν, όμως σε μέρες σαν κι αυτήν δείχνει σ’ αυτούς που του ασκούν κριτική τι είναι ικανός να πετύχει. Είμαστε ευχαριστημένοι που βρίσκεται στην ομάδα μας και σήμερα ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ο ήρωάς μας σήμερα αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com