Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ιταλικά δημοσιεύματα δείχνουν «ενδιαφέρον» της Liverpool για Lozano

Ιταλικά δημοσιεύματα δείχνουν «ενδιαφέρον» της Liverpool για Lozano

Η Liverpool «εξετάζει» το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του επιθετικού της Napoli Hirving Lozano, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Ο διεθνής Μεξικανός, ο οποίος είχε τρεις συμμετοχές με την εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχει 18 μήνες συμβόλαιο με τη Napoli. Ο 27χρονος Lozano έχει πετύχει 30 γκολ σε 133 παιχνίδια με την ιταλική ομάδα από το 2019 που μετακινήθηκε από την PSV Eindhoven.

Έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τους πρωτοπόρους της Serie A στην φετινή χρονιά, αλλά λέγεται ότι ο Μεξικανός σκέφτεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο, παρά τις επιτυχίες του φέτος.

Το ιταλικό πρακτορείο Calciomercato υποστηρίζει ότι, ο Lozano έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Premier League, συμπεριλαμβανομένης και της Newcastle Utd, με τη Liverpool να φέρεται να βρίσκεται στην «πρώτη θέση» για την απόκτηση του Μεξικανού.

Το δημοσίευμα πάντως, δεν διευκρινίζει αν η Liverpool σκέφτεται να κινηθεί για τον Lozano τον Ιανουάριο ή αν θα περιμένει μέχρι την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για να κάνει μια προσέγγιση.

Ιταλικά δημοσιεύματα δείχνουν «ενδιαφέρον» της Liverpool για Lozano
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com